۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:54
کد خبر : 9204683
۰۰:۲۴

۱۳۹۸/۱۰/۱۴
فرمانده سپاه اسکو:

راه برون رفت از مشکلات اقتصادی تکیه بر توان داخلی است

فرمانده سپاه اسکو گفت: راه برون رفت از مشکلات اقتصادی بعد از استمداد از خداوند متعال اتکا به توان داخلی و اعتماد به جوانان این مرز و بوم است و با چشم دوختن به بیگانگان مسائل معیشتی حل نمی شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، محمد رضایی در جمع بسیجیان پایگاه مقاومت شهدای روستای کهنمو، افزود: پس از پیروزی انقلاب به رهبری امام راحل، دشمنان انقلاب در برهه های مختلف تاریخ 40 ساله علیه ملت بزرگ ایران دست به توطئه های گوناگونی زده اند که تیرشان به سنگ خورده و نتوانسته اند به اهداف خود برسند و هم اکنون دشمن درصدد مکر و نفوذ است، باید همه هوشیار باشیم.

وی با تاکید بر لزوم مقابله با دشمنان بیان کرد: باید در مقابل استکبار جهانی ایستاد و ایستادگی و جهاد در مقابل شیاطین الزامااتی دارد و اولین شرط مبارزه، مبارزه با نفس است چراکه انسان اگر بتواند شیطان نفس را مهار کند در نتیجه خواهد توانست در مقابل شیاطین دنیا بایستد و نهایتا به رشد تعالی خواهد رسید.

رضایی اضافه کرد: بررسی چهل سال بعد از انقلاب نشان می دهد هرکجا که کار در دست جوانان مومن و متعهد بود موفق بودیم مانند پیشرفت های مختلف علمی که در زمینه های هسته ای و موشکی و پزشکی که به آنها دست یافته ایم و جزء کشورهای رتبه برتر قرار گرفته ایم.

وی در ادامه به راه حل مشکلات اقتصادی اشاره کرد و گفت: راه برونرفت از مشکلات اقتصادی بعد از استمداد از خداوند متعال اتکاء به توان داخلی و اعتماد به جوانان این مرز و بوم است و الا با چشم دوختن به بیگانگان مسائل معیشتی حل نمی شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید