۰۲ / مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July 2025
05:02
کد خبر : 9204904
۱۳:۴۰

۱۳۹۸/۱۰/۱۴

بیانیه شورای فرهنگ عمومی شاهرود به مناسبت شهادت سردار سلیمانی

شورای فرهنگ عمومی شهرستان شاهرود در بیانیه‌ای ضمن تسلیت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی این اقدام تروریستی آمریکا را محکوم کرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، شورای فرهنگ عمومی شهرستان شاهرود در بیانیه‌ای ضمن تسلیت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی این اقدام تروریستی آمریکا را محکوم کرد.
در این پیام آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و انا الیه راجعون
مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ. فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ. وَما بَدَّلوا تَبدیلًا﴿۲۳﴾
در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.
سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی سرباز رشید اسلام، یار دیرین مقام معظم رهبری و نور چشم ملت ایران در حمله تروریستی و ناجوانمردانه نیرو‌های آمریکایی پس از سال‌ها مجاهدت، فداکاری و نقش آفرینی‌های ماندگار و پر افتخار در راه اعتلای اسلام و دفاع از قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و سرافرازی ایران عزیز، به آرزوی دیرین خود رسید.
شورای فرهنگ عمومی شهرستان شاهرود، شهادت این مجاهد عالی قدر را به محضر مقدس حضرت، ولی عصر (عج)، رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی (مد ظله العالی)، ملت قدرشناس ایران اسلامی و مردم شهید پرور شهرستان شاهرود تبریک و تسلیت عرض می‌نماید.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید