به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان؛ در پی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی جلسه ای در دفتر امام جمعه شهرستان کوهبنان برگزار شد .
در ابتدای این جلسه حجت الاسلام عباس جعفری ضمن تسلیت شهادت سردار رشید سپاه اسلام حاج قاسم سلیمانی گفت : ایشان یک عمر با بندگی و توکل به خدا در راستای خدمت به مردم گذراند که در نهایت شهادت ایشان در راه خدا بدست شقی ترین انسان ها انجام شد .
وی تاکید کرد: در مقام سردار شهید همین بس که در روز جمعه به شهادت رسید در حالی که ایشان بر روی همه جهان اثر گذار بود و میدان ها را به خوبی هدایت می کرد.
امام جمعه کوهبنان بیان داشت: جا دارد برنامه و مراسم هایی در خور شان ایشان به صورتی عمومی و محله ای در شهرستان برگزار شود و اهداف ایشان به خوبی تبیین شود.
وی پیشنهاد داد: بلوار مارکوپولو تغییر نام داده شود و به نام شهید ابو مهدی مهندس از همرزمان سردار شهید سلیمانی که در دوران دفاع مقدس و جبهه مقاومت نقش بسزایی داشته نامگذاری شود .