
خبرگزاری بسیج قزوین: چنانچه آمریکا بخواهد در منطقه به شرارت خود ادامه دهد چه اتفاقی رخ خواهد داد؟ در بدترین حالت نمایی از یک جنگ احتمالی و دامنه آن در جغرافیای بی انتها را ترسیم می کنیم.
ایران چنانچه اهداف آمریکایی را هدف قرار دهد بدون شک آمریکا دست به اقدام تلافی جویانه خواهد زد و بیش از ۴۰۰نقطه استراتژیک ایران را مورد هدف قرار میدهد. بخش اعظم آن زیر ساخت های نفت و گاز می باشد.
اهدافی همانند پارچین ورامین هدف بعدی آمریکاست. پس از این حمله به شهرها با گرفتن کشته و تلفات زیاد افکار عمومی را وادار کند که به خواسته های وی تن دهد و حاکمیت را مجاب به پذیرش شروط آمریکا کند که پس از آن با خلع سلاح ایران زمین سوخته مانند عراق سوریه یمن را کلید خواهد زد این در شرایطی می باشد که ایران که هیچ اقدامی برای دفاع انجام ندهد.
عسلویه، پالایشگاه آبادان و خلیج فارس، سکوهای نفت و گاز هم بر اثر حملات از گردونه خارج لذا ایران با قحطی شدید گاز و بنزین مواجهه می شود. قفل کردن اقتصاد کشور و نا فرمانی مدنی ره آورد اقدام آمریکاست.
حاکمیت ناچار است برای حفظ خود وارد تنش و درگیری با مردم و آمریکا شود که با توجه به شرایط پیش آمده فقط معجزه می تواند کشور را نجات دهد.
آمریکا از ۲۶پایگاه خود حملات گسترده ای را آغاز خواهد کرد که در این جنگ اروپا و اعراب مرتجع نیز به کمک آمریکا خواهند آمد.
اما ایران چه ابزاری در دست دارد تا بتواند پس از انتقام از آمریکا و سایرین از حملات گسترده به ایران منصرف کنند؟
تنگه هرمز با ۱۴ کیلومتر عرض گلوگاه انرژی دنیاست و تنها ۲کیلومتر از این پهنه دارای خط بین المللی و قابلیت کشتی رانی دارد. با غرق کردن یک کشتی یا ناوچه در این محدوده که به اصطلاح(سال ویج) می گویند تمام ورود و خروج کشتی ها در این تنگه و خلیج فارس متوقف می شود دنیا در ساعات اول با کاهش ۱۸میلیون بشکه نفت و ۴۵درصد کمبود گاز و فرآورده های آن مواجهه می شود.
پس از اینکه ساختار های نفت و گاز و پتروشیمی ایران قرار گرفت، با حمله گسترده ایران به پالایشگاه های گاز امارات و قطر کویت بحرین حذف کامل پایگاه های آمریکا را رقم می زند با توجه به حجم گسترده گاز در صورت انفجار به اندازه ۴بمب اتم هیروشیما قدرت انفجار خواهد داشت.
پس از آن سکوهای نفتی عربستان و خط لوله ینبوع به بندر عقبه و دریای سیاه متوقف می شود. ایران دو نقطه استراتژیک در اختیار دارد. اسراییل در حیفا و دیمونا آسیب پذیر است. مخازن آمونیاک، اوره، سیانید، سارین در حیفا با شلیک چند موشک با انفجار مهیبی روبرو خواهد شد که بیش از ۱۵۰میلیون تن گاز سمی حاوی بمب های شیمیایی در فضا پخش و تل اویو، حیفا به همراه ۶۵ درصد اسراییل از سکونت خارج می شود.
نیروگاه دیمونا با شلیک موشک های سنگر شکن از گردونه خارج و تشعشات اتمی حادثه چرنوبیل را برای اسراییل رقم خواهد زد.
از طرفی ایران با داشتن موشک های ساحل به دریا تا عمق ۷۰۰کیلومتری و شعاع آن پوششی امن قرار داده که هیچ شناوری نمی تواند وارد حریم آبهای ایران شود. این محدوده از خلیج فارس تا دریای عرب را شامل می شود. بستن باب المندب یکی دیگر از اهداف ایران است.
با توجه به اینکه شروع جنگ می تواند پایانی بر جنگ محدود باشد حادثه آن قدر وسیع است که آمریکا هرگز حماقت آن را نمی پذیرد.
گوشه ای از آنچه در بدترین حالت و گسترده ترین حالت رخ خواهد داد.
1002/گ30/ب