
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان حجت الاسلام منتشلو مسوول نمایندگی، ولی فقیه درسپاه دیواندره درگفتگویی با اشاره به جنایت استکبارجهانی دربه شهادت رساندن سپهبد سلیمانی افزود: آمریکا واذناب منطقهای او اطمینان داشته باشند که جنایت آنهادرترورسپهبدسلیمانی بی پاسخ نخواهد ماند.
وی در ادامه گفت: انقلاب اسلامی ایران با رشادت وفداکاریهای سرداران رشیدی مانند حاج قاسم، اراده ملتها احیا کرد و با ایجاد اعتماد به نفس در ملتها آنان را به مقاومت در برابر آمریکا، ورژیم صهونیستی و استکبار جهانی واداشت.
منتشلواضافه کرد: بی تردید جنایت آمریکا واذنابش در ترور سپهبد قاسم سلیمانی از جانب محورمقاومت در منطقه بی پاسخ نخواهد ماند و کاخ سفید بداند که سیلی محکمی خواهدخورد.
مسوول دفترنمایندگی، ولی فقیه درسپاه دیواندره تاکیدکرد:آمریکاوهم پیمانش حتم داشته باشند بلایی به سرشان خواهد آمد که خودشان از کرده خود پشیمان شوند. چون نظام در همه شرایط اقتدارش را به جهانیان نشان داده است و اینبار هم تقاص خون به ناحق ریخته شده را خواهدگرفت.
انتهای پیام/7727