
سرهنگ پاسدار محسن نصیری، فرمانده حوزه مقاومت بسیج ۳۶۳حضرت عبدالعظیم(ع) سپاه ناحیه ری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران بسیج، افزود: ترور ناجوانمردانه سردار سرافراز دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همراهان ایشان توسط آمریکای جنایتکار داغ بزرگی بر دلهای تمامی آزادگان جهان و هموطنان مسلمان و انقلابی ایران اسلامی نهاد و مسلما همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند این اقدام وقیحانه و بزدلانه با پاسخ سختی همراه خواهد بود.
وی با اشاره به تشییع بی نظیر شهدای گرانقدر در شهرهای ایران عزیز و عراق خاطرنشان کرد: همانطور که شاهد بودیم میلیون ها نفر در ایران اسلامی عزیز و درکشورعراق در شهرهای مختلف مراسم تشییع باشکوه پیکرهای مطهر این شهدای والامقام را برگزار کردند. مردم سایر کشورهای جهان و حتی در خود آمریکا با برگزاری راه پیمایی و مراسم مختلف با ملت های داغدیده ایران و عراق ابراز همدردی نموده و انزجار و نفرت خود را از این عمل جنایتکاران آمریکایی ابراز کردند و این امر نشان دهنده مقام والا و محبوبیت جهانی سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی دربین ملتهای تمام جهان است.
فرمانده حوزه مقاومت بسیج ۳۶۳حضرت عبدالعظیم(ع) با تبریک و تسلیت شهادت سروان پاسدار حمید زمانی نیا فرزند ری، به مقام عظمای ولایت، حضرت صاحب الزمان(عج)، خانواده محترم این شهید و ملت بصیر و ولایتمدار ایران، گفت: منزل این شهید عزیز در همسایگی ستاد حوزه ۳۶۳حضرت عبدالعظیم(ع) واقع شده که مایه افتخار تمامی بسیجیان این حوزه و اهالی این محل است خصوصا اینکه این شهید گرانقدر از همراهان سردارسپهبدشهید حاج قاسم سلیمانی بوده و همراه ایشان به افتخار شهادت نائل گشت. نصیری، با تجلیل از مقام والای این شهید اظهار داشت: درسالهای گذشته که افتخار خدمت درحوزه ۳۵۹حسین ابن علی(ع) را داشتم این شهید بزرگوار را می شناختم؛ او از بسیجیان فعال و متواضع حوزه بود .
وی اظهار امیدواری کرد که همگی ما درهر شغل و جایگاه و درهرکجای ایران اسلامی بتوانیم ادامه دهنده راه و اهداف این شهیدان گرانقدر و پیروان ولایت فقیه که همانا سفارش و وصیت شهدا است، باشیم.
خبرنگار: منوچهریان