۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:54
کد خبر : 9205780
۱۰:۱۳

۱۳۹۸/۱۰/۱۷
مسئول حوزه علمیه زینبیه(س) خواهران شهرستان سراوان:

امربه‌معروف و نهی از منکر از احکام عملی مسلمانان است

مسئول حوزه علمیه زینبیه(س) خواهران شهرستان سراوان گفت: تمام کار‌های نیک و حتی جهاد در راه خدا در مقابل امربه‌معروف و نهی از منکر به اندازه آب دهانی در مقابل دریایی پهناور و بیش نیست.
اعظم مهدوی، مسئول حوزه علمیه زینبیه(س) خواهران شهرستان سراوان در گفتگو با خبرنگار بسیج در سراوان در گفتگو با خبرنگار بسیج در سراوان  با اشاره به این مطلب که نهی از منکر جامعه را از سقوط نجات می دهد، گفت: امر به‌ معروف و نهی از منکر از احکام عملی مسلمانان و به نظر شیعیان از فروع دین اسلام است.

وی افزود: امر به معروف یعنی دستور دادن یا توصیه کردند از سوی فرد مسلمان به دیگران به انجام آنچه از نظر عقل یا شرع اسلام خوب در نظر گرفته می‌شود و نهی از منکر یعنی دستور دادن یا توصیه کردند از سوی فرد مسلمان به دیگران به انجام ندادن آنچه از نظر عقل یا شرع اسلام بود در نظر گرفته می‌شود این توصیه گفتاری است و شامل جرح نمی‌شود.

مهدوی بیان کرد: امربه‌معروف و نهی از منکر دو فریضه بزرگ و دو فرع از فروع ده‌گانه دین مبین اسلام محسوب می‌شود امام علی علیه‌السلام می‌فرمایند تمام کار‌های نیک و حتی جهاد در راه خدا در مقابل امربه‌معروف و نهی از منکر به اندازه آب دهانی در مقابل دریایی پهناور و بیش نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید