۱۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 08 June 2025
01:18
کد خبر : 9206101
۱۷:۰۸

۱۳۹۸/۱۰/۱۷
فرمانده سپاه ناحیه تویسرکان:

سردار «سلیمانی» متعلق به همه آزادیخواهان جهان اسلام است

فرمانده سپاه ناحیه تویسرکان گفت: سردار «سلیمانی» متعلق به همه آزادیخواهان جهان اسلام است و همه آزادمردان دنیا منتقم او هستند.

سردار «سلیمانی» متعلق به همه آزادیخواهان جهان اسلام استبه گزارش خبرگزاری بسیج از تویسرکان، سرهنگ مرتضی سیاهوشی در مراسم بزرگداشت سپهبد شهید «حاج قاسم سلیمانی» و شهدای همرزمش در مسجد جامع عاشورای شهر فرسفج، بیان داشت: دشمن به خیال خام خود، در تلاش بود با حذف فیزیکی سردار دل‌ها، از قدرت جبهه مقاومت بکاهد، غافل از آنکه خون این شهید بزرگوار یک جهان را بیدار کرده است.

وی اظهار کرد: نور الهی مردان خدا هیچ گاه خاموش نمی‌شود و مسیر متعالی آنان برای عموم بیش از پیش روشن می‌شود.

فرمانده سپاه ناحیه تویسرکان افزود: به شهادت رساندن «حاج قاسم»، یک اشتباه بزرگ راهبردی از سوی آمریکای جنایتکار برای خود آنان بود، چراکه با این نوع حماقت مستکبرین عالم، وحدت جامعه اسلامی در برابرشان دو چندان شده است.
وی تصریح کرد: از امروز آمریکا دیگر روی خوشی نخواهد دید و منتظر انتقام سختی نه تنها از سوی ملت ایران، بلکه از سوی ملت های آزادیخواه جهان خواهد بود.
سیاهوشی با بیان اینکه این روزها همه شاهد خیزش منسجم جهان اسلام و جبهه مقاومت علیه آمریکای خونخوار هستند، تأکید کرد: سردار «سلیمانی» متعلق به همه آزادیخواهان جهان اسلام است و همه آزادمردان دنیا منتقم او هستند.
انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید