۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:04
کد خبر : 9206244
۰۹:۳۳

۱۳۹۸/۱۰/۱۸
صبح امروز؛

برگزاری مراسم بزرگداشت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در نیرو انتظامی سیرجان

مراسم بزرگداشت یاد و خاطره شهیدسپهبدسردار دلها حاج قاسم سلیمانی با حضور پرسنل نیروی انتظامی در محل نماز خانه نیروی انتظامی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج صبح امروز مراسم بزرگداشت یاد و خاطره شهیدسپهبدسردار دلها حاج قاسم سلیمانی با حضور پرسنل نیروی انتظامی در محل نماز خانه نیروی انتظامی برگزار شد.

نماینده ولی فقیه سپاه شهرستان سیرجان در جمع پرسنل نیرو انتظامی اظهار داشت: رسانه های وابسته به نظام سلطه و دیگر مقامات آمریکایی در حال تبلیغ و توجیه این موضوع هستند که ایالات متحده با افرادی تروریست مقابله کرده اند اما نقش حاج قاسم سلیمانی در طی سال های گذشته در شکست داعش و دیگر گروه های تروریستی در سطح منطقه خلاف آن را ثابت کرده است.

وی در ادامه گفت: شهادت حاج قاسم، معادلات سیاسی منطقه و نیز ملاحظات سیاسی مورد نظر جمهوری اسلامی ایران در تعاملات و اقدامات منطقه¬ای و بین¬المللی را دستخوش تغییر قرار داده هرچند ایران حق دفاع مشروع و متناسب از خود را داراست، اما این واکنش محدود به ایران نخواهد بود و محور مقاومت نیز پاسخ متناسب را به این اقدام تروریستی خواهد داد.

محمدی افزود: قطعاً مهم ترین پیامدی که شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس و همراهانشان و عجین شدن خون آنها با یکدیگر دارد، وحدت بیش از پیش ملت‌های ایران و عراق خواهد بود و نقشه‌های تفرقه‌افکنانه آمریکا و اسرائیل و دولتهای عربی همپیمان آنها را خنثی خواهد کرد و بیداری ملت‌ها را در پی خواهد داشت و محور مقاومت هم نه‌تنها تضعیف نشده بلکه با قوّت بیشتری و با عزم راسخ‌تری به راه خود ادامه خواهد داد.

نماینده ولی فقیه سپاه شهرستان سیرجان اذعان داشت: در تشییع جانانه و عاشقانه روزگذشته مردم غیور استان کرمان جملات زیبایی در پلاکارتها دیده می شد که یکی این جمله در خطال به آمریکا بود : شهید حاج قاسم خطرناک تر از سردار حاج قاسم است قطعا شمشیر حاج قاسم عزیز برنده تر شده است.

وی گفت: اگر تا هفته پیش حاج قاسم در خاورمیانه رفت و آمد داشت از امروز به بعد پای حاج قاسم در دل آمریکا و اسرائیل و کاخ سفید خواهند دید و اگر جسم حاج قاسم خواب را از چشم استکبار جهانی ربوده بود من بعد از این روح حاج قاسم عذاب سخت و سنگینی را بر آنها فراهم خواهد کرد.

محمدی در پایان گفت: مطمئنا رو بو افول بودن آمریکا که امام المسلمین خامنه ای حفظه الله فرموده اند با شهادت حاج قاسم چندین مرحله و پله به افول آمریکا نزدیک شدیم و شهادت حاج قاسم حذف اسرائیل و آمریکا از نقشه جغرافیایی کره زمین رقم خواهد زد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید