۳۱ / خرداد / ۱۴۰۵ - 21 June 2026
07:44
کد خبر : 9206324
۱۲:۲۱

۱۳۹۸/۱۰/۱۸
امام‌جمعه گرمسار:

گام اول انتقام سخت کافی نبود/انتظار پاسخ‌های سخت‌تر از سوی سپاه ایران می‌رود

امام‌جمعه گرمسار با تأکید بر اینکه جهان استکبار باید منتظر سیلی‌های سنگین‌تری از طرف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران باشد، گفت: گام اول انتقام سخت کافی نبود.

حجت‌الاسلام سید علیرضا آرامی در گفتگو با خبرنگار بسیج در گرمسار، ضمن تقدیر از عملکرد شجاعانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در راستای گام اول انتقام از آمریکا ملعون، اظهار داشت: جهان استکبار در رأس آن آمریکا منتظر سیلی‌های محکم‌تر از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران باشند.

وی با اشاره به اینکه ملت ایران به گام اول راضی نیستند و باید اقدام بعدی باقدرت بیشتری انجام شود، یادآور شد: خواب خوش به آمریکا و ترامپ حرام می‌شود و باید منتظر گام‌های بعدی انتقام سختی که مورد انتظار ملت ایران و مقام معظم رهبری است باشند.

آمریکا جرئت حمله به ایران را ندارد

امام‌جمعه گرمسار با تأکید بر اینکه آمریکا جرئت حمله به ایران را ندارد، تصریح کرد: کوچک‌ترین اقدامی از سوی آمریکا انجام شود اسرائیل را با خاک یکسان می‌کنیم و میدانیم که دولت آمریکا علاقه زیادی به رژیم اسرائیل دارد.

وی بابیان اینکه حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهید سلیمانی و برگزاری مراسم یادبود در شهرهای مختلف ایران حاکی از خشم ملت ایران در مقابل اقدام تروریستی آمریکا است، اضافه کرد: خروج ایران از برجام اقدامی شایسته اما دیرهنگام بود.

آرامی با تأکید بر اینکه برجام در این مدت برای ایران چیزی جز خسارت نداشت، افزود: این حوادث نشان می‌دهد در طول تاریخ آمریکا هرگز قابل‌اعتماد نبوده است.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید