۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:06
کد خبر : 9206391
۱۵:۱۲

۱۳۹۸/۱۰/۱۸
یکی از فرماندهان سپاه قدس در بهنمیر؛

سردار سلیمانی مرد عمل بود/ حاج قاسم با توکل به خدا گام بر می‌داشت

سردار وجیه الله مرادی از فرماندهان سپاه قدس در مراسم گرامیداشت شهادت سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای مقاومت در مصلی المهدی (عج) نمازجمعه بهنمیر ،گفت:سردار سلیمانی مرد عمل بود، کمتر حرف می‌زند و بیشتر عمل می‌کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران،سردار وجیه الله مرادی از فرماندهان سپاه قدس در مراسم گرامیداشت شهادت سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای مقاومت در مصلی المهدی (عج) نمازجمعه بهنمیر ،گفت: سردار سلیمانی به دلیل داشتن ویژگی‌های ممتاز به این جایگاه بالا رسید، او سربازی مخلص، عملگرا و تابع ولایت بود که با اتکا به خداوند و توسل به اهل بیت قدم بر می‌داشت.

او افزود: سردار سلیمانی مرد عمل بود، کمتر حرف می‌زند و بیشتر عمل می‌کرد.

سردار مرادی ساده زیستی و تعبد را از دیگر ویژگی‌های سردار سلیمانی برشمرد و گفت: شهادت این یار وفادار مقام معظم رهبری و شهدای مقاومت نه تنها موجب آزردگی خاطر مردم ایران شد بلکه قلب تمام آزادگان منطقه و جهان را به درد آورد.

مراسم گرامیداشت شهادت سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای مقاومت با سخنرانی سردار سرتیپ مرادی و مدیحه سرایی سیدمحسن بنی فاطمه و حضور پرشور و ۵ هزار نفری مردم و مسئولان در مصلی المهدی (عج) نمازجمعه بهنمیر برگزار شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید