به گزارش خبرگزاری بسیج از ارومیه، علیرضا ملامحمدیزاده امروز در نشست جذب و حمایت از سرمایهگذاران در آذربایجانغربی که در هتل آریا ارومیه با همت سازمان همیاری شهرداریهای استان برگزار شد، اظهار کرد: بسترهای موردنیاز برای جذب سرمایهگذاران خارجی باید فراهم شود.
وی ادامه داد: حضور بخش خصوصی، ثبات اقتصادی، پایین آوردن ریسکهای سیاسی و اقتصادی از دیگر پارامترهای مورد نیاز است؛ سرمایهگذاریها همواره به عنوان یکی از چهار پایه اصلی نظامهای تامین مالی شناخته میشوند.
این مسوول خاطرنشان کرد: این در حالی است که سرمایهگذاری مستقیم خارجی به یکی از عناصر عمده در پیوند دادن اقتصاد داخلی کشورها بهویژه جوامع در حال توسعه با اقتصاد جهانی تبدیل شده و به عنوان عاملی برای انتقال سرمایه، تکنولوژی، تخصص و مدیریت در تقویت حضور این کشورها در اقتصاد و تجارت جهانی نقش به سزایی داشته است.
فرماندار ارومیه، اظهار کرد: این واقعیت باعث شده رقابتهای اقتصادی برای بهرهگیری از فرصتهای موجود در جذب سرمایهگذاری خارجی بهمنظور ارتقای جایگاه کشورها در اقتصاد جهانی تشدید شود.
انتهای پیام