به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، حجتالاسلام جواد صیادی امروز در محفل انس و مودت بازنشستگان سپاه ناحیه خرمآباد اظهار داشت: اخلاص در عمل و اعتقاد راسخ به خدای متعال سبب عزت و عظمت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی شد.
وی افزود: از آنجا که دشمنان در حوزه نظامی نتوانستند کار خود را پیش ببرند، بهدنبال حذف ابعاد وسیع معنویت و الگوهای این محور در جامعه هستند.
مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه ناحیه خرمآباد عنوان کرد: در هشت سال دفاع مقدس، معنویت و اخلاص رزمندگان سبب شد تا در برابر 40 کشور مقاومت و ایستادگی کنیم چون تجهیزات نظامی و مادی ما در برابر دشمنان در سطح پایینی بود.
وی ولایت پذیری مردم را بینظیر دانست و بیان کرد: دشمنان با برنامه و نقشههایی از قبیل بحران دلار و معیشت بهدنبال برهم زدن آرامش مردماند و میخواهند وانمود کنند آب و نان مردم به برجامها گره خورده است.
صیادی با اشاره به حمله موشکلی سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران به پایگاههای آمریکا گفت: پس از شهادت سردار سلیمانی پایگاه آمریکا در عین الاسد عراق مورد هدف مقتدرانه سربازان اسلام قرار گرفت از این رو دشمن تلاش دارد که در برجامهای بعدی این اقتدار را از ملت و کشور ایران بگیرد.
انتهای پیام/