
سرهنگ مهدی صادق پور در گقت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری بسیج در قزوین، از جمع آوری و ارسال اولین محموله کمک رسانی به مردمی با همکاری بسیج سازندگی قزوین به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان خبر داد.
وی اظهار کرد: با توجه به مشکلات پیش آمده به واسطه سیل در استان سیستان و بلوچستان بار دیگر مردم همیشه در صحنه و یاری گرمان در کنار هموطنانشان قرار دارد و تلاش های برای کمک رسانی به سیل زدگان ادامه دارد.
صادق پور با بیان این موضوع که در حال حاضر و با توجه به برودت سرما نیلز های اولیه خوراکی و پوشاک باید تامین بشود گفت: اقلام ارسالی در اولین محموله ها شامل پتو، بخاری برقی،بخاری نفتی، فرش، موکت و پلاستیک نایلونی می باشد.
مسوول بسیج سازندگی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین در خاتمه یادآور شد: حوزه ها و پایگاه های مقاومت بسیج در سراسر استان قزوین آماده دریافت کمک های مردمی برای سیل زدگان هستند.
1010/ت20/ب