۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:15
کد خبر : 9210277
۱۵:۴۱

۱۳۹۸/۱۱/۰۲

بالگرد هلال احمر در روستای «تومان احمد» فرود آمد/ اقلام امدادی به آخرین نقطه «گافر» رسید

معاون هماهنگى امور عمرانى استاندارى هرمزگان گفت: مواد غذایی و اقلام مورد نیاز مردم روستای تومان احمد بخش گافر پیش از ظهر امروز توسط بالگرد هلال احمر به این روستا ارسال شد.

 به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان به نقل از فارس ،رضا مدرس دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس اظهار داشت: بالگرد هلال احمر پیش از ظهر امروز جهت ارسال مواد غذایى و اقلام مورد نیاز مردم به روستاى تومان احمد بخش گافر در شهرستان بشاگرد اعزام شد و هم اکنون نیز پس از تحویل اقلام امدادى در حال بازگشت به بندرعباس است.

وى با بیان اینکه بالگرد قادر نیست اقلام امدادى را به تک تک روستاها ببرد، افزود: با توجه به تعدد بالای روستاها در شهرستان بشاگرد یک روستا به عنوان معین تعین مى‌شود و آذوقه دیگر روستاها نیز به روستاى معین تحویل داده مى‌شود که در خصوص تومان احمد هم قبلأ این اتفاق صورت گرفته است.

معاون هماهنگى امور عمرانى استاندارى هرمزگان تصریح کرد: موضوع گزارشات کذب دهیار تومان احمد به رسانه‌ها بشدت در حال بررسى است چراکه این فرد احساسات جامعه را جریحه‌دار کرده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید