۲۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 14 June 2025
09:30
کد خبر : 9211686
۱۱:۲۳

۱۳۹۸/۱۱/۰۸

دومین شب عزاداری فاطمی در بیت رهبری

دومین شب مراسم عزاداری حضرت فاطمه‌ی زهرا (سلام‌الله‌علیها) در حسینیه‌ امام خمینی(ره) با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی، جمعی از مسئولان و هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم در حسینیه‌ی امام خمینی(ره) برگزار شد.

 به گزارش  خبرگزاری بسیج،دومین شب مراسم عزاداری حضرت فاطمه‌ی زهرا (سلام‌الله‌علیها) شب گذشته با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای، جمعی از مسئولان و هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم در حسینیه‌ی امام خمینی(ره) برگزار شد.

دومین شب عزاداری فاطمی در بیت رهبر انقلاب

 

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی خشم برای خدا و ارزشهای الهی را خشم مقدس خواند و گفت: سیره‌ی اهل‌بیت (علیهم‌السلام) نشان‌دهنده این است که در مقابل «انکار حق»، «بدعت‌گذاری در دین»، «اهانت به مقدسات»، «منکرات اجتماعی» و «فساد و خیانت کارگزاران» سکوت جایز نیست، همچنان‌که حضرت فاطمه (سلام‌الله‌علیها) در مقابل انکار و فراموش شدن حق ولایت سکوت نکرد.

حجت‌الاسلام رفیعی، ولایت فقیه و مواردی مانند وصیتنامه‌ی امام راحل و شهیدان را شاخص‌های قطعی برای شناخت حق دانست و گفت: البته دفاع از حق بدون هزینه نیست، همان‌طور که شهیدان بزرگوار انقلاب همچون شهید سلیمانی این هزینه‌ها را به جان خریدند و با خشمی مقدس جلوی توطئه‌ی دشمنان اسلام و ایران را گرفتند.

در این مراسم،  حاج  محمود کریمی نیز به ذکر مصیبت و نوحه‌سرایی پرداخت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید