۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:23
کد خبر : 9212121
۱۴:۰۲

۱۳۹۸/۱۱/۱۰
رئیس اداره منابع طبیعی گرمسار:

تخلیه روستای چنداب از دستور کار خارج شد/رفع مشکلات کم‌آبی با اجرای طرح‌های آبخیزداری

رئیس اداره منابع طبیعی گرمسار گفت: با انجام طرح‌های آبخیزداری و مرتع‌داری، معضل کم‌آبی در روستای چنداب ایوانکی رفع شد و تحقق این امر تخلیه روستا را از دستور کار خارج کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از گرمسار، اسماعیل عرب معصومی صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: ضمن بیان اینکه روستای چنداب از توابع بخش ایوانکی در طی سالیان گذشته به دلیل دوره خشک‌سالی و افت شدید سفره‌های زیرزمینی به‌شدت با کمبود آب مواجه شد.

وی با اشاره به اینکه این چالش منجر به برنامه‌ریزی برای جابجایی و تخلیه روستا شد، افزود: با انجام طرح‌های آبخیزداری و مرتع‌داری، معضل کم‌آبی در روستای چنداب ایوانکی رفع شد و تحقق این امر تخلیه روستا را از دستور کار خارج کرد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گرمسار با تأکید بر اینکه هم‌اکنون مشکلات کم‌آبی در این روستا رفع شده است، تصریح کرد: اجرای طرح مرتع‌داری در ۴۵۰ هکتار از اراضی روستای چنداب ایوانکی از دیگر طرح‌هایی بود که در راستای بهبود مشکلات کم‌آبی برای مردم این منطقه انجام شد.

وی بابیان اینکه ۹۹ درصد شغل مردم این روستا دامداری است، اذعان کرد: برای حل مشکل کم‌آبی در این روستا دو طرح مرتع‌داری و آبخیزداری اجرایی شد.

عرب معصومی با اشاره به نقش ویژه مردم در اجرای این طرح‌ها بیان کرد: تقویت سفره‌های زیرزمینی، قنات و چشمه‌ها از فواید مهم اجرای این طرح‌ها است و این در حالی است که هدف اصلی در اجرای طرح‌های آبخیزداری و مرتع‌داری بالا بردن میزان مشارکت اهالی روستاها و همچنین متصدیان بخش‌های دولتی و غیردولتی است.

وی افزود: برگزاری جلسات توجیهی، با تشریح انجام پروژه‌ها و اهداف آن باعث جلب همکاری در انجام طرح‌ها می‌شود.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید