
به گزارش خبرنگار بسیج از ایرانشهر، حجت الاسلام شجاع الدین ابطحی، امام جمعه شهرستان ایرانشهر در مراسم گلبانگ انقلاب که با حضور مسئولان شهرستانی، دانش آموزان و فرهنگیان در هنرستان پسرانه یزدان شناس شهرستان ایرانشهر برگزار شد، گفت: امروز برای چهل و یکمین سال، ندای انقلاب اسلامی با ورود امام در سراسر کشور طنین انداز شد.
وی افزود: ماهیت انقلاب اسلام محصور به کشور ایران نیست، بلکه در خارج از مرزها نفوذ کند و در سایر کشورها مجاهد و مبارز فی سبیل الله تربیت کند.
امام جمعه ایرانشهر تصریح کرد: نسل جوان فعلی انقلاب را ندیده اند و زمان حال و گذشته برای آنان قابل قیاس نیست آموزش و پرورش باید در مدارس جهت آشنایی دانش آموزان با انقلاب اسلامی اقدامات لازم را انجام دهند.
حجت الاسلام ابطحی با اشاره به یاد و خاطره سردار شهید اسلام قاسم سلیمانی عنوان کرد: این شهید بزرگوار اهل مبالغه نبود بلکه نمونه بارز یک انسان انقلابی و صادق بود.