۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
18:01
کد خبر : 9213107
۱۳:۰۱

۱۳۹۸/۱۱/۱۳
امام جمعه شهرستان درگز:

امام خمینی (ره) تذکر به ایام الله را انسان ساز بر می‌شمردند

امام جمعه شهرستان درگز در تعریف معمار کبیر انقلاب از ایام الله گفت: امام خمینی (ره) تذکر به ایام الله را انسان ساز بر می‌شمرد.
امام خمینی (ره) تذکر به ایام الله انسان ساز است

حجت الاسلام ایروانی: دهه مبارک فجر به خاطر اهمیت و سرنوشت‌ساز بودن در تاریخ انقلاب اسلامی به عنوان ایام الله نام گذاری شده است.

حجت الاسلام محمد حسین ایروانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خراسان رضوی؛ ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر گفت: همه‌ی روز‌ها روز خدا و از ایام الله هستند، اما برخی از ایام به واسطه‌ی رویداد‌های مهمی که در آن روز اتفاق می‌افتد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند همان گونه که خداوند کریم در آیه ۵ سوره ابراهیم می‌فرماید «وَ ذَکِّرْهُمْ بِأَیامِ اللَّهِ إِنَّ فی ذلِکَ لآیاتٍ لِکُلِّ صَبَّارٍ شَکُورٍ»؛ «و روز‌های خدا را به آنان یادآوری کن که قطعاً در این [یادآوری]، برای هر شکیبای سپاسگزاری عبرت‌ها است».

وی افزود: ایام الله در قرآن کریم در دو معنای متفاوت آمده است، خداوند از روز‌هایی که به بندگان خود نعمت می‌دهد و روز‌هایی که برای قوم و اقوامی عذاب نازل می‌کند از ذکر ایام الله یاد می‌کند، ولی آنچه مشخص است نعمت دادن به مومن در حکم عذاب دادن به کافر است.

ایروانی با اشاره به نام گذاری ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه سال ۱۳۵۷ به عنوان ایام الله دهه فجر گفت: ۱۲ فروردین ماه در تقویم ایران به نام روز جمهوری اسلامی ایران نام گذاری شده است، چرا که در این روز ملت ایران به نظام جمهوری اسلامی رای آری ۹۸.۲ درصدی دادند لذا امام خمینی (ره) از این روز به عنوان ایام الله یاد می‌کند.

وی افزود: ملت ایران پس از سال‌ها مقابله با نظام ظالم و ستمگر شاهنشاهی، در روز ۲۲ بهمن ۵۷ به رهبری امام خمینی (ره) نظام شاهنشاهی را سرنگون و انقلاب شکوهمند اسلامی را به پیروزی رساندند لذا امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران از این روز‌های مهم و سرنوشت‌ساز در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان ایام الله یاد کرده است.

وی در تعریف معمار کبیر انقلاب از ایام الله گفت: امام خمینی (ره) تذکر به ایام الله را انسان ساز بر می‌شمرد «قضایایی که در ایام الله رخ داده است، برای تاریخ و انسان‌ها در طول تاریخ آموزنده و بیدارکننده است، حوادث بزرگ تاریخ که قرآن مجید هم از بعضی از آن‌ها یاد کرده است، سرمشقی پربرکت برای ساختن جامعه‌ها و اشخاص و جامعه عصر ما است که عصر انقلاب است... و شاهد بسیاری از حوادث بزرگ که باید آن‌ها را ایام الله محسوب کنیم و به ذکر آن‌ها و تذکر آن ایام بپردازیم».

وی درپایان با اشاره به شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی گفت: بنا به فرموده مقام معظم رهبری حضور میلیونی مردم ایران در پاسداشت خون شهید قاسم سلیمانی و پاسخ کوبنده موشک‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به آمریکای جنایتکار در پایگاه عین الاسد از جمله روز‌های ماندگار در تاریخ می‌باشند که رهبر انقلاب به عنوان ایام الله بر می‌شمرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید