۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:09
کد خبر : 9213669
۱۶:۵۵

۱۳۹۸/۱۱/۱۴

جشنواره تجلیل از برترین‌های شجره طیبه صالحین در پیرانشهر برگزار شد

جشنواره تجلیل از برترین‌های شجره طیبه صالحین در پیرانشهر با حضور مسئولان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از پیرانشهر، حجت الاسلام کاظم سلامتی مربی و استاد حلقه‌های صالحین سپاه شهداء استان در جشنواره تجلیل از برترین‌های شجره طیبه صالحین پیرانشهر، اظهار کرد: حلقه‌های صالحین، یکی از برنامه‌های پایه‌ای برای کادرسازی انقلاب اسلامی است.

وی ادامه داد: حلقه‌های صالحین سال‌هاست تحت عنوان «شجره طیبه صالحین» و براساس منویات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای(مدظله‌العالی) جزء برنامه‌های اصلی و اساسی پایگاه‌های بسیج قرار گرفته است.

این مسئول گفت: حلقه‌های صالحین برنامه‌ای نورانی، پربرکت و بسیار اثرگذار است که در آن بسیجیان در گروه‌هایی به‌صورت ساده، بی‌آلایش و بدون نیاز به امکانات پرهزینه در قالب یک یا چند حلقه با مدیریت و نظارت مربی یا سرگروه حلقه دور هم نشسته و در مورد موضوعات مختلف گفتمان و هم‌اندیشی می‌کنند.

سلامتی خاطرنشان کرد: آنچه در حلقه‌ها اصل محسوب می‌شود تقویت اعتقادات، معنویات، معرفت‌افزایی و ارتقای بصیرت است، که مربیان باید برای تحقق این اهداف به معنای واقعی تلاش کنند.

وی مهم‌ترین مرحله در گروه‌ها و حلقه‌های صالحین را تربیت نوجوانان، برقراری ارتباط عاطفی و معنوی با آنها دانست و گفت: می‌توان در این مراحل به گونه‌ای کار عمیق تربیتی و مکتبی انجام داد که نوجوانان امروز را همچون نوجوانان دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس جذب اسلام و انقلاب کرد.

این مسوول افزود: اگر امروز کشورهای اسلامی مقابل آمریکا و اسرائیل ایستادگی می‌کنند به برکت انقلاب و وعده الهی است.

وی خاطرنشان کرد: تحقق اهداف انقلاب اسلامی، آرمان‌های بلند حضرت امام و رهبری، نیازمند تربیت نیروهای کارآمد در سنین کودکی و نوجوانی است و طرح صالحین یکی از برنامه‌های معطوف به کادرسازی برای انقلاب است.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید