"خوانساری"در نشست حوزه مهدیه ناحیه مرکزی یزد:
مجلس انقلابی دولت انقلابی را به روی کار می اورد / بصیرت مهمترین چیز در انتخاب صحیح است
خوانساری در نشست حوزه مهدیه ناحیه مرکزی یزد در تشریح اهمیت انتخابات مجلس با تصریح اینکه بصیرت مهمترین چیز در انتخاب صحیح است,اذعان داشت: مجلس کنترل کننده و بازخواست کننده دولت است و مجلس انقلابی دولت انقلابی را به روی کار می اورد .
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر و در استانه انتخابات مجلس نشستی در حوزه مهدیه ناحیه مرکزی یزد با حضور فرمانده پایگاههای تابعه برگزار گردید .
"خوانساری" در تصریح انسجام ملی و حضور مردمی با اشاره به 25 سال خانه نشینی امیرالمومنین (ع) به دلیل عدم درخواست و تقاضای مردم اظهارداشت:علت پیروزی انقلاب اسلامی و اتمام جنگ تحمیلی حضور مردم بود .
وی در ادامه با تذکر اینکه جریانات غربگرا که هدفی جز ضربه زدن به نظام را ندارند نتیجه انتخاب خودمان است افزود:برای برداشتن گام دوم انقلاب و ایجاد تمدن اسلامی و تسریع در ظهور امام زمان (عج) احتیاج به گرفتن نمره بیست داریم.
سخنران نشست در تشریح اهمیت انتخابات مجلس اذعان داشت: مجلس کنترل کننده و بازخواست کننده دولت است و مجلس انقلابی دولت انقلابی را به روی کار می اورد .
وی با تاکید بر اینکه بصیرت مهمترین چیز در انتخاب صحیح است تصریح کرد:بصیرت یعنی اینکه اگر دشمن ما روی فردی مانور می دهد اصلح کشور ما نیست و جریانی که امیدش به خارج از کشور باشد هدفش کسب قدرت است نه خدمت به مردم و ما در انتخابات باید دقت نماییم که حامیان کاندیدای انتخابی ما چه افرادی هستند؟
انتهای پیام/د