
به گزارش سرویس سپاه خبر خبرگزاری بسیج ،حجت الا سلام، رضا علی متهور ملکی، نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان قدس،با تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و22بهمن،این ایام را عجین شده با رنگ و بوی شهید سپهبد قاسم سلیمانی عنوان وخاطر نشان کرد: کشور ما در ماه های اخیر درگیر حوادث تلخ وشیرینی بود و در این اتفاقات دستاوردهای مهمی را در منطقه کسب کردیم و جهان و دشمنان بیشتر از گذشته به ابهت نظام مقدس جمهوری اسلامی پی بردند.
وی ادامه داد:بی تردید شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی،یکی از تلخ ترین حوادث چند ماه گذشته بود،که استکبار جهانی او را در راستای آسایش داعش در منطقه به این شیوه نابخردانه به شهادت رساند.
نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان قدس با بیان اینکه اتفاقات اخیر منطقه، مردم آگاه ایران اسلامی را منسجم تر از همیشه ساخت،گفت:تشییع میلیونی سردار خط مقاومت، یکی از نشانه های اتحاد مردم ایران است و ملت عزیز ما همیشه در بحرانهای سیاسی،نظامی و اقتصادی متحدتر در راستای قدرت نظام گام برداشته اند.
حجت الاسلام ملکی، «سیلی موشکی سپاه پاسداران»درعملیات شهید سلیمانی را، یکی از حوادث شیرین کشور برشمردن وعنوان کرد: سازمان هوا فضای سپاه پاسداران،با این اقدام کام تلخ مردم ایران را شیرین کرد و هیمنه پوشالی آمریکا را به هم ریخت و اقتدار ایران را به جهانیان نشان داد.
وی،در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه«سپاه شهرستان در راستای بیانیه گام دوم انقلاب از سوی مقام معظم رهبری،برچه اهداف وزمینه هایی متمرکز است؟»اظهار داشت:در امتداد این مسیر سپاه شهرستان قدس موضوع محرومیت زدایی، آگاه سازی جوانان ونوجونان نسبت به انقلاب و فرهنگ سازی برای اقشار مختلف جامعه را در اولویت حرکت خود به سوی این مهم قرار داد.
وی با اشاره به بحث محرومیت زدایی،از احداث نخستین و تخصصی ترین درمانگاه در این شهرستان،با پشتیبانی سازمان هوا فضای سپاه پاسداران،در ایام الله دهه فجر و22بهمن خبر داد وخاطر نشان کرد:در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری بر محرومیت زدایی،سپاه شهرستان قدس در تلاش است با احداث این درمانگاه تخصصی،بار سنگینی را از دوش مردم ولایت مدار این شهرستان بردارد و علاوه بر این یک بیمارستان سیار را در شهرستان قدس برپا کند.
گفتنی است:«سردار محبی،جانشین فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران، در سفر اخیر خود در ۱۴بهمن ماه جاری، به شهرستان قدس، ضمن دیدار با خانواده های شهداء و محرومان این شهرستان مقرر شد،سوله ای برای تربیت بدنی،احداث درمانگاه تخصصی و ۱۰۰۰بسته معیشتی برای نیازمندان و مردم شهرستان قدس در نظر گرفته شود.»
نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان،در بخش دیگری از این گفتگو،«ایجاد هسته مقاومت در برابر استکبار جهانی و شکستن هیمنه آمریکا» را از دستاوردهای مهم انقلاب در سال جاری برشمرد و تصریح کرد:بر خلاف تبلیغات دشمنان و تحریم ظالمانه آنها، جمهوری اسلامی در همه حوزه های سیاسی،اقتصادی و بویژه نظامی پیشرفتهای چشمگیری داشته است.
وی اضافه کرد:جوانان غیور ایران اسلامی با ایمان و سرشار از استعداد و تبعیت از ولی فقیه، ضمن انتقام سخت از آمریکا و حمله به پایگاه عین الاسد استکبار در خاکعراق، توانستند ثمره انقلاب را نیز در کل منطقه صادر کنند و امروز در زیر الطاف نظام جمهوری اسلامی، مظلومان منطقه وجهان در برابر جنایات مستکبران قد علم می کنند.
حجت الاسلام ملکی در خاتمه ،مردم را به حضور پرشور در راهپیمایی۲۲ بهمن دعوت و تأکید کرد:قطعا مردم شهرستان قدس در راهپیمایی امسال نیز شرکت خواهند کرد و با این اقدام حماسی، ضمن همبستگی واتحاد ملی،سیلی محکم تری بر گوش استکبار خواهند زد و چهل و یکمین یوم الله را به کوری چشم آنها رقم خواهند زد.