۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
22:28
کد خبر : 9214204
۰۰:۰۷

۱۳۹۸/۱۱/۱۶
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه جلفا:

بسیج الگوی فرهنگ مقاومت در منطقه است

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه جلفا با بیان اینکه بسیج، فرهنگ مقاومت را به کشورهای منطقه اشاعه داد اظهار داشت: نیروهای بسیج با موفقیت هایی که داشتند موجب ایجاد دشمنی در کشورهای استکباری از جمله آمریکا شده اند که نمونه آن را می توان در حشدالشعبی عراق و حزب الله لبنان مشاهده کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام محمدتقی صمددوخت در نشست سیاسی و بصرتی پایگاه مقاومت نور، با تیریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظگفت: با گذشت بیش از 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی گفتمان منحصر بفرد انقلاب اسلامی جهانی شده است و نظام و ملت بزرگ ایران تحت هدایت‌های پیامبرگونه رهبر معظم انقلاب با عبور از مشکلات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و مقابله با بحران‌ها و فتنه‌های تولید شده در اتاق فکر نظام سلطه و صهیونیسم مهم ترین چالش قدرت‌های استکباری لقب گرفته است.

وی اضافه کرد: در این مدت از پیروزی انقلاب، ایستادگی ملت حسینی طی این سال‌ها همه توطئه‌های دشمنان را پشت سر گذاشته و با رهنمود‌های رهبر فرزانه انقلاب در اوج قرار داریم.

حجت الاسلام صمددوخت در ادامه با بیان اینکه بسیج، فرهنگ مقاومت را به کشورهای منطقه اشاعه داد اظهار داشت: نیروهای بسیج با موفقیت هایی که داشتند موجب ایجاد دشمنی در کشورهای استکباری از جمله آمریکا شده اند که نمونه آن را می توان در حشدالشعبی عراق و حزب الله لبنان مشاهده کرد.

وی با بیان اینکه همه افراد، اعم از مسئولان و آحاد مردم باید تفکر بسیجی داشته باشند، ادامه داد: از اول انقلاب هم قوام نظام اسلامی و آرمان‌های بلند انقلاب با بسیج جلو رفته است و این لشکر الهی یک نیروی فکری و اعتقادی است و در همه سنگرها و ماموریت ها وظیفه خود را به نحو احسن انجام داده است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه جلفا در پایان سخنان خود افزود: حفظ و تقویت روحیه انقلابی گری نسخه کارآمد ملت ایران در استمرار انقلاب اسلامی است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید