فرمانده ناحیه سپاه هندیجان سرگرد پاسدار روح الله قاسمی خشاب در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در هندیجان اظهار کرد: برنامه دیدار و تجلیل از مادر شهید والامقام شاکر طرفی در هندیجان جنوبی در قالب طرح شهید بهنام محمدی به مناسبت یوم الله دهه فجر و همچنین دیگر مادران شهید در حال انجام است.
وی افزود: به دانش آموزان بزرگوار توصیه می شود از رشادت ها و ایثار شهدا و صبر و استقامت مادران و پدر آن شهدا درس های آموزنده فرا بگیرند و بهترین الگوی رفتاری خود در راه کسب علم و دانش و تمامی مراحل زندگی قرار بدهند.
وی بابیان تکریم مادران شهید از افتخارات است گفت: همه ماها وظیفه داریم مادران شهید را مورد تکریم قرار بدهیم و مادران شهید با صبر انقلابی خود در راه اسلام دارند جهاد می کنند .
سرگرد پاسدار روح الله قاسمی خشاب فرمانده ناحیه سپاه هندیجان عنوان کرد : افتخار داریم که یاد شهدا را با دیدار از مادران شهید زنده نگه داشته می شود و موجب سعادتمندی همه ماها شده است .
وی بااشاره به تجدید میثاق با شهدا و آرمان های امام راحل بیان کرد : در ایام الله دهه فجر با شهدا و امام شهدا میثاقی دوباره می بندیم و با پیروی از فرامین مقام معظم رهبری از ایران اسلامی دفاع می کنیم و شهدا را بهترین راه سعادتمندی خود می دانیم .