۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:30
کد خبر : 9214406
۱۱:۵۲

۱۳۹۸/۱۱/۱۶
یکی از مسئولان سپاه جلفا:

دهه فجر فرصت مناسبی برای معرفی دستاوردهای انقلاب است

یکی از مسئولان سپاه جلفا، دهه فجر را فرصتی برای معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، عباسعلی کمالی اقدم در نشست روشنگری و بصیرتی پایگاه مقاومت حضرت عباس(ع) روستای سیلگرد گفت: در زمان کنونی که دشمن با ابزارهای پیشرفته از طریق تهاجم فرهنگی، آرمان ها و مقدسات ما را نشانه رفته است این ایام فرصت مناسبی است که جوانان را با دستاوردها و آرمان های والای این انقلاب آشنا کنیم.

وی با بیان اینکه دهه فجر هیچگاه از تاریخ پرافتخار این سرزمین محو نمی شود گفت : مجاهدت وفداکاری مردم ایران موجب شد تا همگان شاهد پیروزی انقلاب اسلامی و موفقیت در دوران دفاع مقدس باشیم.

کمالی اقدم با اشاره به استقبال میلیونی ملت انقلابی با امام خمینی(ره) در آغاز دهه فجر انقلاب بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران، الگوی حکومتی مردم سالاری دینی برای جهانیان و سرآغاز طلوع اسلام و ارزش های اسلامی است.

وی، ولایتمداری و ولایت پذیری ملت انقلابی ایران را عامل اصلی موفقیت ها و پیشرفت ها برای نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: دهه فجر فرصتی برای معرفی دستاوردهای انقلاب است که باید آیین های بزرگداشت این ایام، باشکوه تر و پرشورتر از همیشه برگزار شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید