به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ این مراسم معنوی با حضور امام جمعه شهرستان، خانواده های معظم شهدا، نیروهای نظامی و انتظامی و مسئولین و کارکنان ادارات و نهاد های دولتی برگزار شد.
امام جمعه لردگان ضمن تبریک ایام الله دهه فجر با اشاره به رشادت شهدای انقلاب اسلامی گفت: شهدا از تمام وجود خود گذشتند تا برای ما و نسل های آینده این کشور اسلامی امنیت بوجود بیاورند .
حجت الاسلام سید مهدی تاجزاد ادامه داد: انقلاب اسلامی با ظهور خود امنیت و شرف را به کشور بخشید و شهدا نیز با جانفشانی کاری نظیر انقلاب اسلامی کردند.
وی تبعیت از رهبری عزیز را مهمترین و اصلی ترین راه پیروزی بر توطئه های دشمنان بیان کرد و افزود: امروز نظام اسلامی ایران راهنما و رهبری حکیم و مدبر دارد که این کشتی را به سرمنزل مقصود هدایت می کند و تا زمانی که ملت ار رهبری تبعیت کنند هبچ قدرتی جلودار آنها نیست.
ذکر فاتحه و شعر خوانی از دیگر برنامه های این مراسم بود.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |