۲۸ / تير / ۱۴۰۴ - 19 July 2025
11:34
کد خبر : 9214845
۱۱:۱۵

۱۳۹۸/۱۱/۱۹
همزمان با دهه مبارک فجر؛

دیدار مسئولین با خانواده اولین شهید انقلاب استان

همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر از خانواده شهید علی محمد مرادی سیبکی، اولین شهید انقلاب اسلامی در استان سرکشی به عمل آمد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر ودر آستانه چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران جمعی از مسئولین استان و شهرستان بروجن با  حضور در منزل شهید علی محمدمرادی سیبکی با خانواده ایشان دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار سرهنگ پاسدار اسماعیل عظیمی در گفتگو با خبرنگار بسیج هدف از این دیدار را گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تجلیل از خانواده های معظم ایشان بیان کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجن افزود: خانواده معظم شهدا، فرزندان برومند خود را در زمانی که کشور به آنها نیاز داشت در راه اسلام و انقلاب تقدیم کردند و این اجری بی پایان در نزد خدای متعال خواهد داشت.

وی در ادامه تصریح کرد: یکی از برنامه‌های مورد تأکید دیدار با خانواده های معظم شهدا و ایثارگران است که این برنامه به‌ طور مستمر در حال انجام می باشد.

شهید علی محمد مرادی سیبکی در 19 شهریور 1334 در روستای سیبک از توابع شهرستان بروجن به دنیا آمد. این شهید والامقام با اوج گیری انقلاب اسلامی، در کنار مرحوم آیت الله سیدحسین خادمی اصفهانی از روحانیون پیرو خط امام (ره) برای پیشرفت انقلاب اسلامی تلاش و جان فشانی می کرد و در برنامه های دینی، مذهبی و سیاسی مساجد و تظاهرات علیه رژیم طاغوت شرکت فعال داشت.

این مبارز انقلابی در روز 21 مرداد 1357 در حالی که روزه بود به ضرب گلوله مامورین ساواک در اصفهان به شهادت رسید و با زبان روزه آسمانی شد. پیکر مطهر این شهید عزیز پس از تشییع باشکوهی در زادگاهش روستای سیبک به خاک سپرده شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید