۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:40
کد خبر : 9215495
۲۰:۳۰

۱۳۹۸/۱۱/۱۹
خطبه های نماز جمعه فارسان؛

راهپیمایی امسال ضربه کوبنده ملت انقلابی ایران بر دشمن خواهد بود

امام جمعه فارسان معامله قرن را خیانت قرن نامید و عنوان کرد امسال مردم ایران با راهپیمایی 22بهمن پاسخ محکم و کوبنده به این خیانتکاران خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از  استان چهارمحال و بختیاری؛   امام جمعه فارسان گفت: به یاری خداوند بزرگ، راهپیمایی امسال در چهلم شهید سلیمانی، ضربه کوبنده ملت انقلابی ایران بر دشمن خواهد بود.

حجت‌الاسلام محسن ملک پور  گفت: در مورد انتخابات باید عرض کنم امام خمینی (ره) به شخصیت شهید بزرگوار آیت‌الله سیدحسن مدرس علاقه وافر داشتند و مکرر در فرمایش‌های خود از این روحانی ربانی یاد می‌فرمودند، به‌عنوان نمونه در اولین کتاب خودکشف اسرارمی‌فرمایند ما می گوییم مدرس‌ها باید بر رأس و قوای مجریه ، مقننه و قضایی  باشند تا کشور آباد شود.

‌وی افزود: مهم‌ترین ویژگی‌های شهید مدرس از منظر امام راحل (ره) را صداقت و صراحت در صیانت از مصالح کشور، بصیرت و بینش سیاسی، استعمارستیزی و دغدغه مندی در استقلال و پیشرفت و اعتلای کشور، شجاعت در مبارزه سیاسی و بی‌تأثیری تهدیدها در شخصیت او، ساده زیستی، وارستگی از دنیا و بی‌تأثیری تَطمیع در شخصیت او،  مردمی بودن و روحیه خدمت به خلق عنوان کرد.

وی تصریح کرد: چند روز گذشته از معامله قرن که اسمش را خیانت قرن بگذاریم رونمایی شد، در این مراسم ترامپ با کینه و غیظ از ایران و سردار سلیمانی سخن گفت و با سخنانی تحقیرآمیز اعراب را مورد خطاب قرارداد و از اسرائیل منحوس تجلیل کرد.

وی اظهار داشت: در این خیانت هویت دینی و تمامیت ارضی فلسطین در قبال مثلاً ۵۰ میلیارد دلار وعده‌ی نسیه، معامله خواهد شد و عملاً بخش دیگری از فلسطین اشغال‌شده و چند شهرکوچک با مقداری صحرا سهم فلسطین خواهد شد! شرایط کنونی فلسطین آیینه عبرت برای همه مردم منطقه است که باید در آن نگریست و آینده سازش و کوتاه آمدن در برابر استکبار را در آن به تماشا نشست.

وی عنوان داشت: معامله قرن، چیزجدیدی نیست،صورت پیش رفته و به‌روز شده‌ی پیمان‌ها و توافق‌های ننگین کمپ دیوید و شرم‌الشیخ و اسلو و مادرید و ژنو است، پیمان‌هایی که توسط سران خیانت‌کاری چون انور سادات (رئیس‌جمهور معدوم مصر) و ملک حسین و فهد ... در پیدا و پنهان بسته‌شده است.

 امام‌جمعه فارسان گفت: در طول این سال‌ها تا پیروزی و دوران دفاع مقدس و گرفتاری‌های بی‌شماری که استکبار برای مردم فراهم کرد تا امروز در همه عرصه‌ها - مقاومت همراه ما بوده است. جوان‌هایی به شهادت رسیدند، انسان‌هایی مقاوم شکنجه شدند و به اسارت رفتند و فرزندانی یتیم شدند و مادران و همسرانی داغدار شدند (که فردا روز تکریم مادران و همسران شهدا است) خوب این‌ها مقاومت کردند - تا امروز که این درخت تنومند پرثمر به بار نشسته است،  این عزت و صلابت ایران عزیز نتیجه مقاومت است  لذا مردم اجازه نمی‌دهند عده‌ای بی‌غیرت سیاسی و غرب‌زده دنباله‌رو اجنبی با پُزِ روشنفکری و با عنوان دیپلماسی به اسم مذاکره با این عزت بازی کنند.

وی افزود: مقام معظم رهبری دیداری با مردم روز چهارشنبه داشتند البته بیانات مهم و حکیمانه‌ی ایشان در شرایط حساس کنونی، نکات راهگشایی را در بر دارد، این بیانات و رهنمودها در دیدار با نیروی هوایی و مداحان اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و مردم انقلابی تبریز تا پایان بهمن‌ماه، ادامه خواهد یافت و مانند همیشه، چراغ راه مان خواهد بود.

امام جمعه فاسان اظهار داشت: تأکید مقام معظم رهبری  بر راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال که حال و هوای دیگری نیز دارد ۲۲ بهمن ۹۸ چهلمین روز شهادت سردار سلیمانی است که آحاد مردم ما با یاد و نام او در این راهپیمایی شرکت می‌کنند؛ که فرمودند به یاری خداوند بزرگ، راهپیمایی امسال - در چهلم شهید سلیمانی، ضربه کوبنده ملت انقلابی ایران بر دشمن خواهد بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید