به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ مجتبی شاکری در این دیدار نقش مادران و همسران شهدا در پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس را ستودنی دانست و بیان کرد: مادران شهدا به تأسی از حضرت فاطمه زهرا (س) در دفاع از حریم ولایت و امامت و در دوران هشت سال جنگ تحمیلی با لبیک به، ولی فقیه زمان حضرت امام خمینی (ره)، فرزندان خود را برای دفاع از اسلام و انقلاب آماده و راهی جبهههای نبرد نمودند تا یک وجب از خاک وطن به دست دشمن نیفتد.
فرماندار بردسکن تکریم مادران شهدا را تجلیل از فرهنگ ایثار و مقاومت دانست و گفت: همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند اگر مادران و همسران شهدا صبر و استقامت خود را نشان نمیدادند، شوق جهاد در راه خدا و شهادت در دل مردها میخشکید و این گونه نمیجوشید.
وی دعای مادران شهدا را تضمین کننده انقلاب اسلامی دانست و از مادر شهید تقوایی مقدم خواست تا با نفس حق و دعای خیر خود سلامتی رهبر معظم انقلاب، توفیق مسؤولان و خدمتگزاران به مردم و عزت و سربلندی هرچه بیشتر ایران اسلامی را از درگاه خداوند متعال طلب نماید.
در پایان با حضور مسئولین حاضر از مادر این شهید بزرگوار تجلیل شد.