۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:21
کد خبر : 9216023
۱۳:۳۵

۱۳۹۸/۱۱/۲۰
استاندار قزوین

اتحاد و انسجام ملی، راه برون رفت از مشکلات موجود است

استاندار قزوین راه برون رفت از مشکلات موجود در جامعه را تقویت اتحاد، انسجام و همدلی همه عنوان کرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، هدایت الله جمالی پور روز یکشنبه در سفر یکروزه به آوج در دیدار با امام جمعه آوج افزود: حکومت جمهوری اسلامی با نگاه مردمی و مردم‌سالاری شکل‌ گرفته و امروز هم تداوم آن بدون مردم معنا ندارد.

وی با بیان اینکه دهه فجر دارای دو ویژگی مردمی و دینی بود اظهار کرد: انقلاب اسلامی به دلیل کم رنگ شدن باورهای دینی و بی توجهی به حقوق و عزت مردم اتفاق افتاد و چون مردم در تعیین سرنوشت کشور نقش نداشتند دلسرد شدند لذا با ندای امام راحل این انقلاب شکل گرفت.

جمالی پور ادامه داد: تا وقتی که این دو عنصر دین و مردم را محترم بشماریم و به ارزش‌ها و مردم اهمیت دهیم مسیر انقلاب هموار است در غیر این صورت آسیب خواهیم دید.

این مقام عالی استان افزود: امروز شرایط سختی پیش روی کشور قرار دارد و دشمنان همه ظرفیت‌های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی خود را علیه کشور بسیج کرده‌اند.

جمالی پور راه برون رفت از این مشکلات را تقویت اتحاد، انسجام و همدلی همه عنوان کرد و افزود: در این شرایط همه نیروها باید به هم کمک کرده و دست هم را بگیریم.

وی با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات دوم اسفند تاکید کرد و افزود: بدخواهان و دشمنان داخلی و خارجی به دنبال ناامید کردن مردم هستند و برای مقابله با این توطئه دشمنان باید سعی کنیم مردم را امیدوار کنیم و برای خدمت به آنها تلاش کنیم .

1010/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید