۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
15:50
کد خبر : 9217631
۱۶:۴۳

۱۳۹۸/۱۱/۲۳

کمبود کالای اساسی در لرستان نداریم

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: در حال حاضر تا 6 ماه آینده بابت کالاهای اساسی کمبودی نخواهیم داشت.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، محمدرضا صفی‌خانی   امروز در جلسه شورای اطلاع‌رسانی لرستان، با اشاره به تحولات اخیر بازار در حوزه قیمت‌ها، اظهار کرد: بازار بر اساس نظام تامین، توزیع و نظارت مبتنی است که این مهم در دستور کار ستاد تنظیم بازار استان نیز قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد:  با توجه به شوک افزایش قیمت بنزین تمام تلاش خود را کردیم که این شوک، بر نرخ دیگر کالاها تاثیر نگذاشته و به مردم فشار اقتصادی وارد شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با بیان اینکه با اشاره به ذخیره کالاهای اساسی در انبارهای استان به مدت 6 ماه، افزود: این اقدام در راستای کنترل بازار صورت گرفته است.

صفی‌خانی بیان داشت: طی 9 ماهه گذشته، 20 جلسه ستاد تنظیم بازار با 115 مصوبه را داشتیم که در این خصوص در بین دیگر استان‌های کشور رتبه یازدهم را داریم.

وی تصریح کرد: طی سه ماهه گذشته بیش از 5 هزار تن برنج در سطح استان توزیع شده، همچنین 7 هزار تن شکر نیز تاکنون توزیع و 13 هزار تن نیز در انبارها ذخیره است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان بیان داشت: در حال حاضر تا 6 ماه آینده بابت کالاهای اساسی کمبودی نخواهیم داشت.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید