
موسی رنجبر ، جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه امام سجاد(ع) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در بندرعباس عنوان کرد: در راستای همکاری با دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان با هدف کنترل بیماری ویروس کرونا، 30 تیم پزشکی درقالب طرح شهید دکتر رهنمون با رویکرد آموزشی و پیشگیری و شناسایی این ویروس در 16 شهرستان سازماندهی و بکار گیری شد ه اند.
وی افزود: هماهنگی لازم با مجمع خیرین سلامت جهت تامین اقدام پیشگیری از قبیل ماسک، ژل و لباس مخصوص بیمارستانی انجام شده است.
جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه امام سجاد(ع) گفت: به موازات خدمات رسانی بهداشتی درمانی، ارائه آموزش های لازم و توزیع تراکت و پوستر اطلاع رسانی برای پیشگیری و آگاههی دادن به مردم نیز از طریق فضای مجازی صورت می گیرد.
وی تصریح کرد: آمادگی هرگونه همکاری و خدمات رسانی به مردم در خصوص تامین نیرو های متخصص و مرتبط را داریم.