۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
23:13
کد خبر : 9222614
۱۴:۳۲

۱۳۹۸/۱۲/۱۴

تولید ۲۰۰۰۰ ماسک توسط سپاه آستانه اشرفیه

فرمانده سپاه ناحیه آستانه اشرفیه از تولید ۲۰ هزار ماسک توسط بسیجیان این شهرستان و تحت نظارت شبکه بهداشت و درمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آستانه اشرفیه، سرهنگ پاسدار محمد نیک فطرت در جلسه قرارگاه پدافند زیستی شهرستان آستانه اشرفیه ضمن تشریح اقدامات سپاه در مقابلا با ویروس کرونا اظهار داشت: تولید و توزیع ۲۰ هزار ماسک بانظارت شبکه بهداشت ودرمان شهرستان آستانه اشرفیه و توسط بسیجیان حوزه‌های مقاومت بسیج خواهران انجام می‌شود.

فرمانده سپاه ناحیه آستانه اشرفیه با بیان اینکه ماسک‌های تولید شده طی روزهای آینده در میان مردم این شهرستان توزیع می‌شود ابراز داشت: حفظ آرامش روانی جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با اشاره به فعالیت شبانه‌روزی درمانگاه امام موسی کاظم(ع) در شهرستان آستانه اشرفیه خاطرنشان کرد: نیروی انسانی مورد نیاز فعالیت این درمانگاه تامین شده و آماده خدمت‌رسانی به مردم هستند.

وی با تاکید بر لزوم رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در راستای کنترل ویروس کرونا تصریح کرد: از عموم مردم میخواهیم تا طی چند روز آینده از خروج غیرضروری از منازل خودداری کنند و به دور از هرگونه استرس، آرامش خود را حفظ نموده و درصورت کوچکترین بیماری به پزشک مراجعه نکنند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید