۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
20:40
کد خبر : 9224175
۱۰:۲۶

۱۳۹۸/۱۲/۲۱

کشف بیش از ۶۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در ایرانشهر

توسط سربازان گمنام امام زمان بیش از ۶۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در ایرانشهر کشف شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از ایرانشهر، دادستان عمومی و انقلاب ایرانشهر گفت: در درگیری مسلحانه سربازان گمنام امام زمان با سوداگران مرگ بیش از ۶۵۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف شد.

محسن گل محمدی افزود: طی رصد اطلاعاتی انجام گرفته در خصوص ورود دو خودرو با سرنشینان مسلح و حامل مواد مخدر به شهرستان ایرانشهر، ماموران اداره اطلاعات شهرستان ایرانشهر جهت توقیف خودرو‌های مذکور به محل مورد نظر اعزام که علیرغم حجم آتش سنگین قاچاقچیان مواد مخدر و تیراندازی سوداگران مرگ بسمت سربازان گمنام امام زمان (عج)، اما آن‌ها موفق به کشف مواد اعلامی و یک قبضه سلاح کلاش و توقیف دو خودرو شدند.

وی بیان کرد: بدلیل تاریکی هوا متهمین پس از اتمام مهمات خود با بجا گذاشتن سلاح‌های خود از محل درگیری متواری شدند.

دادستان ایرانشهر ضمن تقدیر و تشکر از عملکرد مطلوب ماموران پرتلاش اداره اطلاعات شهرستان و همچنین پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی شهرستان ایرانشهر بیان داشت:  با همکاری و رصد انجام شده و اقدامات مؤثر این دومرجع از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۳۵ تن مواد مخدر از سوداگران مرگ در شهرستان کشف که این میزان، بالاترین کشفیات مواد مخدر در کل کشور از ابتدای سال می‌باشد.

وی اظهار داشت: دستگاه قضایی با افرادی که قصد هرگونه عرضه و توزیع مواد مخدر در کشور را دارند قاطعانه برخورد خواهد کرد و صیانت از هموطنان و جوانان کشور که سرمایه‌های اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران میباشد را بر خود لازم می‌داند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید