عملیات روانی کرونا؛

تولید ویروس عملیات روانی کرونا و تناقض‌های بی پاسخ رسانه‌های معاند لندنی و سعودی هر چند تولید ویروس کرونا در مراکز آزمایشگاهی مخفی آمریکا همچنان بعنوان یک احتمال مطرح است، اما تولید ویروس عملیات روانی کرونا بعنوان یک دستور کار جدید، واقعیتی است که مراکز سعودی، لندنی و آلبانی مامور اجرای آن هستند.
کد خبر: ۹۲۳۰۰۶۳
|
۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۱
 به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ در روز‌های ابتدایی شیوع ویروس کرونا در ایران، رسانه‌های معاند لندنی و سعودی در راستای تشویش اذهان عمومی از کمبود تجهیزات پزشکی و کیت آزمایشگاهی در ایران و روند رو به رشد مبتلایان و فوتی‌ها حکایت می‌کردند و حالا که در ایتالیا، فرانسه، اسپانیا و آمریکا مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ افزایش یافته و هر روز بر تعداد ان‌ها افزوده می‌شود ان را نشانه افزایش تشخیص عنوان می‌کنند! ان روز‌ها که یک ویدیوی جعلی از غسالخانه بهشت معصومه قم منتشر شد رسانه‌های فارسی زبان معاند لندنی و سعودی از انباشته شدن جنازه‌ها در ایران حکایت می‌کردند و حالا که تصاویری از سوئیس و کشور‌های اروپایی و امریکا منتشر شده که فوتی‌های کرونایی را از مقابل منازل بر می‌دارند در این رسانه‌ها چنین تصویر و خبری دیده نمی‌شود! رسانه‌های لندنی و سعودی با موج سواری روی کمبود امکانات و تجهیزات پزشکی در ایران سعی داشتند تا به ذهن مخاطبان خود القا کنند که جان مردم برای حکومت ارزشی ندارد، اما تصاویر منتشر شده از بیمارستان‌های اسپانیا و امریکا و ایتالیا و گریه پرستاران و پزشکان که به اذعان خودشان مجبورند دستگاه‌های تنفسی را از بیماران بالای ۶۵ سال جدا و به جوانتر‌ها بدهند هیچ خبر و تصویری مخابره نمی‌شود! این رسانه‌های معاند در آن روز‌ها می‌خواستند تصویر مردم ایران را وحشت زده و فروشگاه‌های کشور را غارت زده نشان دهند، اما حالا تصاویر مربوط به مراکز خرید بدون کالا در لندن و اسکاتلند و برخی کشور‌های دیگر در این شبکه‌ها دیده نمی‌شود! این رسانه‌ها در سر خط خبر‌های خود ایران را کانون اصلی انتشار کرونا در منطقه و جهان نشان می‌دادند، اما اکنون که سازمان جهانی بهداشت از اقدامات جمهوری اسلامی در مقابله با کرونا تقدیر کرده و حالا که ایران در جدول این سازمان جهانی بعد از کشور‌های اروپایی و امریکا در رتبه هفتم قرار گرفته مهر سکوت را بر لبان خود دوخته اند.
 
اما ماجرا به اینجا ختم نمی‌شود و هنگامی که رهبر معظم انقلاب اسلامی از احتمال حمله بیولوژیکی آمریکا سخن گفتند، بشدت برآشفته شدند و سعی می‌کنند این احتمال را یک موضوع غیر علمی و توهم توطئه جلوه بدهند، اما هنگامی که رئیس جمهور آمریکا در اقدامی سیاسی و غیر علمی به ویروس کرونا ویروس چینی می‌گوید آن را پوشش تبلیغاتی می‌دهند.
 
هر چند تولید ویروس کرونا در مراکز آزمایشگاهی مخفی آمریکا همچنان بعنوان یک احتمال مطرح است، اما تولید ویروس عملیات روانی کرونا واقعیتی است که در مراکز سعودی، لندنی و آلبانی بعنوان یک دستور کار مامور اجرای آن هستند.
 
دستور کار‌هایی که قرابت زیادی به صحبت‌ها و مطالب منتشر شده مقامات امریکایی دارد، از پنهان کاری آمار مبتلایان تا بی موالاتی مسوولان و ایجاد ترس و وحشت عمومی، اما طی روز‌های اخیر دستور کار جدیدی اضافه شده و آن تمرکز بر زندان‌های کشور است که رسانه‌های سعودی و لندنی روی آن همچنان موج سواری می‌کنند.
 
موضوع ابتدا از زندان سقز شروع شد و طی روز‌های گذشته تصاویری در فضای مجازی از فرار زندانیان سقز منتشر شد که بلافاصله رییس قوه قضائیه دستور برخورد جدی با خاطبان و مقصران را صادر و تعداد زیادی از زندانیان دستگیر و شماری نیز خود به زندان بازگشتند.
 
دستور کار این رسانه‌های معاند بر این بود تا فضای هرج و مرج را به افکار عمومی القا کنند که زندان‌های کشور وضعیت بهداشتی مناسبی ندارند و در حال آشوب هستند، تصاویر نامفهومی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که جو امنیتی را مقابل برخی زندان‌ها را القا می‌کنند.
 
این رسانه‌ها با کمک مرکز منافقین در البانی تلاش گسترده‌ای را آغاز کردند تا وضع زندان‌ها از نظر شیوع کرونا را وخیم و حال زندانیان را در خطر نشان دهند. یکی از زندان‌هایی که طی روز‌های اخیر در شبکه‌های سعودی و لندنی پر تکرار بود زندان عادل اباد شیراز و زندان مرکزی تبریز بود، اما واقعیت ماجرا درگیری چند زندانی پر خطر با جرایم قتل عمد منجر به اشوب شده بود و هیچ زندانی هم از زندان فرار نکرده بود. همه این فضا سازی‌ها در حالی انجام می‌شود که از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور با دستور رئیس قوه قضائیه ۱۰۰ هزار نفر از زندانیان به مرخصی رفتند و ۱۰ هزار نفر هم عفو گرفتند و فقط زندانیان پرخطر با جرایم سنگین و خشن همچون قتل عمد در زندان باقی ماندند.
 
ماجرای تناقض‌های بی پاسخ رسانه‌های سعودی و لندنی ماجرای این روز‌ها نیست و بلکه ماجرای طولانی است که امروز کرونا آن را بیشتر از گذشته بر ملا کرده است.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار