۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
20:28
کد خبر : 9231499
۱۸:۵۲

۱۳۹۹/۰۱/۲۲
با ۲۵۰ کامیون کالا

از سرگیری صادرات به ارمنستان

سخنگوی گمرک: پس از مدت‌ها توقف فعالیت در مرز «نوردوز»، از هفته گذشته به صورت محدود کالای صادراتی به ارمنستان منتقل شد.
 
 

 

 
به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از خبرگزاری  صدا و سیما، سید روح الله لطیفی افزود: خوشبختانه در چهار روز گذشته با موافقت مقامات "ایروان" به سمت عادی شدن فعالیت تجاری و صادراتی قدم‌های خوبی برداشته شده است و با ورود ۲۵۰ دستگاه کامیون کالا‌های صادراتی به ارمنستان، فعالیت‌های تجاری در مسیر مناسبی قرار گرفته است.
وی در خصوص اهمیت ارمنستان در حوزه تجاری برای کشورمان، اظهار داشت: ارمنستان با واردات بیش از ۴۳۰ میلیون دلار کالای ایرانی در سال ۹۸، دومین مقصد کالا‌های صادراتی ایران در اتحادیه اوراسیا با اختلاف اندک پس از روسیه بوده است.
دبیر شورای اطلاع رسانی گمرک در پایان افزود: مسیر ترانزیتی کالا‌های ارمنستان به کردستان عراق از طریق مرز باشماق در مریوان نیز مجددا فعال شده است.
 
 
 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید