۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
07:27
۱۷:۱۷

۱۳۹۹/۰۱/۲۶
به مناسبت ۲۹ فروردین صورت می‌گیرد

اجرای رژه «مدافعان وطن، یاوران سلامت» از سوی یگان‌های ارتش در قم

ارشد آجا در قم از برگزاری ویژه برنامه‌های گرامیداشت ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران طی روز‌های پنجشنبه و جمعه هفته جاری خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، سرهنگ «شمسعلی اسدی» ارشد آجا در قم و فرمانده پایگاه پدافند هوایی حضرت معصومه (س) در گفتگویی با گرامیداشت یاد و خاطره دلاورمردی‌های ارتش اظهار داشت: نامگذاری روز ارتش جمهوری اسلامی از یادگار‌های عظیم و فراموش نشدنی امام خمینی (ره) است که همچون تارکی بر پیشانی ارتش می‌درخشد.

وی با بیان اینکه عنایات و رهنمود‌های امام بزرگوار و رهبر معظم انقلاب همواره مدال افتخاری برای ارتش جمهوری اسلامی ایران بوده است، افزود: آن امام عزیز، سال ۵۸ در پیام تاریخی خویش به مناسبت تعیین روز ارتش، فرمودند: اکنون ارتش در خدمت ملت و اسلام است و ارتش اسلامى است و ملت شریف لازم است آن را به این سِمت رسماً بشناسند و پشتیبانى خود را از آن اعلام نمایند.

ارشد آجا در استان قم با اشاره به برنامه‌های گرامیداشت ۲۹ فروردین روز ارتش در قم ابراز کرد: برنامه‌های این روز بر محور پاسداشت رشادت‌های ارتش بخصوص نیروی زمینی پیش بینی شده است و روز‌های پنجشنبه و جمعه هفته جاری توسط یگان‌های منتخب این نیرو در قم اجرا می‌شود.

وی افزود: در کل ۲۰۰ برنامه استانی و یگانی شامل برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، نظامی و... به طور مستقل از سوی ارتش و یا با مشارکت ارتش، سپاه، بسیج، گروه‌های جهادی و دیگر دستگاه‌ها و نهاد‌های استان برنامه ریزی شده و با لحاظ پروتکل‌های بهداشتی ضدکرونایی اجرا می‌شود.

اسدی عنوان کرد: روز پنجشنبه ۲۸ فروردین، آیین ادای احترام به مزار شهدا توسط نیرو‌های ارتش به صورت برنامه ضدعفونی محوطه پیرامونی گلزار‌های شهدای قم صورت می‌گیرد تا در پرتو آن، تجدید بیعت مجددی با آرمان‌های شهدا صورت پذیرد.

فرمانده پایگاه پدافند هوایی حضرت معصومه (س) با اشاره به برگزاری رژه خدمت «مدافعان وطن، یاوران سلامت» خاطرنشان کرد: این مراسم روز جمعه ۲۹ فروردین از ساعت ۱۰ صبح با حضور امیر سرتیپ «جلالی نسب» فرمانده قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا در استان‌های قم و گیلان و با شرکت ادوات و تجهیزات نیروی زمینی ارتش در حدفاصل بلوار شهید محمد منتطری (بهار) تا خیابان شبستان برگزار می‌شود و پس از آن، گروه‌های شرکت کننده جهت ضدعفونی و میکروب زدایی معابر و فضا‌های شهری به نقاط مختلف شهر اعزام می‌شوند.

اسدی تصریح کرد: برگزاری مسابقات فرهنگی بین خانواده‌های کارکنان ارتش در فضای مجازی، انتخاب بهترین عکس‌های مردمی از اقدامات ارتش با مشارکت شهرداری، تجلیل از نفرات برتر ارتش در استان و نیز تجلیل از ۶۰ شهید فروردین ماه ارتش بخش دیگری از برنامه‌های ویژه گرامیداشت روز ۲۹ فروردین در قم خواهد بود.

ارشد آجا در استان قم با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه مبارزه با ویروس بیماری کوید ۱۹، تحقق دو هدف عمده و مهم را محور فعالیت‌های ارتش در این زمینه خواند و ادامه داد: به تعبیر زیبای فرماندهی معظم کل قوا، باید تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کرد، لذا دو هدف امتثال امر رهبر معظم انقلاب و نیز کنترل شیوع کرونا اساس فعالیت‌های ارتش در استان در این ایام بخصوص روز ارتش خواهد بود.

وی افزود: یگان‌های ارتش از ۱۳ اسفند ۹۸ در پنج بخش شامل ایجاد پست‌های کنترل خودرو‌ها در وردی شهرها، برپایی ایستگاه سیار پایش سلامت و تب سنجی در ۳۰ نقطه مهم شهر، ضدعفونی معابر و فضا‌های شهری و خودرو‌های ورودی به قم، ایجاد نقاهتگاه بهبودیافتگان کرونایی با ۲۰۰ تخت و ایجاد بیمارستان سیار مجهز با ۵۰ تخت در پردیسان و تشکیل قرارگاه‌های جهادی ضدعفونی با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی قم به ارائه خدمت پرداختند.

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید