برای رونق تولید پاسپورت را از مسئولان بگیرید/ تحریم و بحران اقتصادی خطرناک تر از تمام تهدیدات است
سرهنگ ابوالفضل کریمی علاوه بر تخصص در حوزه مهندسی پرواز، مطالعاتی در خصوص اقتصاد و بحران بی آبی دارد و نظر وی در خصوص تحریم ها جالب بوده و معتقد است اتاق فکر تحریم ها را در داخل و خارج باید متلاشی کنیم در غیراینصورت نمی توان امیدوار به رفع تحریم ها شد.
گفتو گوی خبرگزاری بسیج با آقای کریمی را در ذیل مطالعه خواهید کرد:
چرا هرچه جلوتر می رویم تحریم ها و فشار به مردم بیشتر می شود؟
ایران برای مقابله با تحریم دو هدف را باید دنبال کند، ابتدا ساختار داخلی را برای تسهیل شغل و تولید فراهم کند، ساختار بانکی را اصلاح کند، سودبانکی نباید از تولید بیشتر باشد، وقتی نقدینگی از بازار تولید جمع آوری به سمت بانک ها حرکت می کند اتفاقات جالبی نمی افتد، ابتدا مردم و طبقه مستضعف لگد مال می شوند ودر مرحله بعد فساد در بانک ها به دلیل تجمع نقدینگی فراوان زیاد می شود. قوانینی وضع می شود که بتوانند با امضاهای طلایی بنام قانون بهره برداری کنند.
برای مقابله با تحریم در مرحله دوم اتاق فکر دشمن را در داخل و خارج ویران کنیم، شما در عملیات کمان ۹۹ و حمله به اچ ۳ علاوه بر خسارت سنگین تفکرات دشمن و محاسبه وی را برای تعرض بی حدو حصر به چالش کشیدیم. در زمینه تحریم ها نیاز به عملیات کمان ۹۹ و عباس دوران ها داریم، مدیر بی تفاوت و پشت میز بماند نمی تواند در جنگ تمام عیار اقتصادی واردشود، زیرا برای جنگ ساخته نشده، رزم و فنون آن را نمی شناسد در نتیجه به اندازه صد لشکر دشمن به کشور و مردم آسیب می زند.
آیا فرهنگ دفاع مقدس در جنگ اقتصادی کار ساز است؟
دفاع مقدس بی شباهت به واقعیت جامعه امروز نیست، در آن دوره تمام دنیا ما را تحریم کرده بودند، برای ابتدایی ترین تجهیزات در مضیقه بودیم، جهادخودکفایی در نیروهای مسلح شکل گرفت، شروع به ساخت ابزار و ادوات مورد نیاز کردیم، امروز وضعیت ایران به مراتب بهتر از دوران جنگ است، زیر ساخت های کشور ۲۰برابر شده، بسیاری از علوم و فنون را بومی سازی کردیم، قدرت رقابت در عرصه های مختلف داریم، در ۲۲ محصول باغی دنیا رتبه برتر هستیم، اما نسبت به دوران دفاع مقدس یک اشکال داریم که نبود مدیران جهادی و دلسوز، مدیران انقلابی و تفکر مستقل کشور را آزار می دهد، بسیاری از مشاغل به خاطر نگاه واردات نابود شده، هر اداره ای میزان سود خود را یک موفقیت می داند ، نگاه غلط باید اصلاح شود، سود نهادها، دولت و سایر سازمانها زمانی مشروع و حلال است که رفاه و امنیت، پیشرفت مردم و کشور را تضمین کند، اگر فلان اداره می گوید میزان درآمد ما ۱۸۰۰میلیارد تومان بوده و نسبت به سال گذشته ۵۰۰ میلیارد افزایش یافته وارونه نمایی می کنند، در شرایط رکود و تورم معکوس افزایش مالیات یعنی فشار به تولید، تولیدکننده، فشار به سفره مردم است. فرهنگ دفاع مقدس سازنده است در بدترین شرایط مسئولان برای مردم جهاد و مردم هم برای حفظ نظام قیام می کردند. رابطه دوطرفه بود، امروز برخی اصرار دارند نظر خود را به جای مردم قالب کنند. توصیه رهبری و امام راحل. توجه به پابرهنگان است. اگر عملی از حاکمیت برخلاف آن دیدید هیچ نسبتی با انقلاب و اصول آن ندارد بلکه تیشه به ریشه زدن است.
چرا اصرار دارید که ایران می تواند بیکاری را به صفر برساند، دلایلی دارید؟
من در ۱۸کشور زندگی کردم،نزدیک ۸۰سال از خدا عمر گرفتم، ما نمی گوییم خودکفایی یعنی با دنیا قطع رابطه کنیم، بلکه آن چه را توان تولید داریم در داخل توجه شود، لباس و پوشاک را توجه کنید، جامعه اسلامی ما با سوت و کف مدیران اصرار به چادر و حجاب اسلامی دارند اما ملزومات آن را از خارج وارد می کنند تا یک عده دلال و آقازاده سود میلیاردی به جیب بزنند، مانتو،کیف، کفش، لباس آقایان، بچه ها در داخل تولید کنیم، لباس های کار در حوزه های مختلف، نباید ۹۰درصد بازار آن دست خارج باشد بعد نگران باشیم آمریکا تحریم کرده چه کنیم؟ تولید کفش برای ۸۰میلیون نفر، کفش کار، نظامی، اداری، دمپایی، پزشکی، ایمنی همگی در اختیار بازار واردکننده هاست، اگر از سر تا پایمان را به ترکیه، آمریکا، انگلیس وابسته نباشیم نگران تحریم ها نخواهیم بود. بهترین لاستیک خودرو در کشور تولید می شود اما با واردات حضرات در همه کارنجات یکی پس از دیگری بسته می شود، همین موارد محدود می تواند صدهزار شغل ایجاد کند، شدیم عمله استعمار و جیرخوار دلال!
تحریم هست اما بی مدیریتی و نگاه غربگدایی بیشتراست. ده ها هزار مورد که نیاز به تکنولوژی پیشرفته نیست را در اختیار بازار خارجی قرار دادیم، بیش از ۴میلیارد دلار مصرف لوازم آرایش در کشوراست، تولید ۲درصدی در ایران و ۹۸درصد بازار در اختیار خارجی ها قرار دارد.
راه حل شما برای نگاه به داخل و فعال کردن ظرفیت تولید چیست؟
بنده معتقدم باید پاسپورت ها را از مسئولان کشور گرفت، هزاران سفر بی هدف اتفاق می افتد، از شورای شهر، دهیار تا رده های بالا همگی به دنبال سفر به خارج هستند، پاسپورت مدیران را بگیریم بخشی از مشکلات حل می شود، دلیلی ندارد میلیارد ها تومان بودجه بیت المال و کشور صرف سفر های بی هدف شود، اینکه به فلان کشور بروید یک طرح را در داخل پیاده کنید جز ضرر و عقب ماندگی فایده ای ندارد. اگر پولی که در مسافرت های خارجی مدیران و نهادهای مردمی(شوراها، شهرداری ها) مسئولان حاکمیتی و نهادهای وابسته هزینه می شود را اعلام کنند متوجه خواهید شد که صدها هزار انسان تا پایان عمر خود گرسنه نمی مانند، انتشار این هزینه واقعا وحشتناک است.
لزومی ندارد همه به مسافرت بروند، فلان نهاد با بودجه بیت المال به سازمان ملل می رود تا طرح و ایده ارائه دهد، بعد شهر تحت مدیریت این مدیر با هزاران گره کور مواجهه است. شرایط اشتغال حلال را آسان کنیم، مجلس دلسوز باشد، سود بانکی کمتر از سود تولید باشد، مشوق های فراوانی به کارآفرینان ارایه دهند، ساختار بازاریابی اصلاح شود، نمایندگی هر شهر صنعتی و شرکت در همان استان باشد و دفتر فروش و بازاریابی مشترک دایر کنند، نمی شود در چند خط همه راه حل ها را بیان کرد بلکه برنامه متنوع می طلبد.
بسیج معتقد است ظرفیت های بسیاری را در اختیار کشورهای معاند و موافق قرارداده ایم که هرکدام می تواند زمینه تحول فراوانی را برای کشور ایجاد کند، در بحث پوشاک، لباس، مد تقریبا ظرفیت کامل کشور در اختیار تولیدکننده خارجی بوده که علاوه بر خروج ارز از بین رفتن منابع کشور آسیب های فراوان اجتماعی و امنیتی به همراه دارد.
انتهای پیام/1002/