۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
20:39
۰۹:۱۳

۱۳۹۹/۰۱/۲۸

اهدا خون اعضا موسسه بین الحرمین شاهرود

اعضا موسسه فرهنگی بین الحرمین شاهرود در راستای کمک به بیماران به‌ویژه بیماران کرونایی خون اهدا کردند.
محمد ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در شاهرود اظهار کرد: در راستای کمک به بیماران کرونایی و همیاری و همکاری با مدافعان حریم سلامت اعضاء موسسه فرهنگی بین الحرمین و خانواده محترم آنان خون اهدا کردند.
مدیر موسسه فرهنگی بین الحرمین خاطرنشان کرد: برنامه اهدای خون در راستای برنامه‌های ماه شعبان انجام گرفت و در آینده نیز این اقدام انسان دوستانه ادامه خواهد داشت.
وی اضافه کرد: در این ایام موسسه فرهنگی بین الحرمین با راه اندازی کارگاه تولیدماسک و دستکش، برگزاری کلاسهاو کارگاه‌های آموزشی در فضای مجازی، برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری در فضای مجازی، ایجاد مرکز مشاوره مجازی در رابطه با سلامت جسمی و روحی جامعه، توزیع بسته‌های خیریه، ذبح گوسفند و قربانی، اهداء بسته‌های فرهنگی، ضدعفونی معابر و خیابان‌ها در سطح شهر و روستا‌های استان در راستای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا فعالیت داشته اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید