۰۴ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 24 April 2025
19:53
کد خبر : 9233429
۱۲:۰۱

۱۳۹۹/۰۱/۳۰

توقیف محموله یک و نیم میلیاردی ماسک در شاهرود

فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود از توقیف محموله ماسک به ارزش یک و نیم میلیارد ریال در شهرستان شاهرود خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، سرهنگ علی کریمی اظهار کرد: مأموران ایستگاه بازرسی شهید نوری شهرستان شاهرود حین کنترل و نظارت بر خودرو‌های عبوری به یک دستگاه کامیونت مشکوک شدند و برای بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.
وی اضافه کرد: مأموران پلیس در بازرسی از این خودرو، ۳۲ هزار و ۵۰۰ عدد ماسک که بدون مدرک و سند قانونی و بهداشتی حمل می‌شد را کشف و ضبط کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود با بیان اینکه این خودرو از مشهد به مقصد تهران در حرکت بود، ارزش ریالی این محموله را بنابر نظر کارشناسان امر یک و نیم میلیارد ریال اعلام کرد.
کریمی با تأکید بر آثار و پیامد‌های منفی قاچاق بر اقتصاد کشور و زندگی مردم خاطرنشان کرد: برنامه‌های پیشگیرانه و مقابله پلیس با قاچاق در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان «جهش تولید» نام‌گذاری شده است، بی‌تردید افزایش خواهد یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید