۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:12
کد خبر : 9234503
۲۱:۰۹

۱۳۹۹/۰۲/۰۲
روابط عمومی ناحیه مقاومت بسیج رفسنجان

راه‌اندازی کارگاه جهادی تولید ماسک حوزه بسیج خواهران رفسنجان بانام شهیده سال

کارگاه جهادی تولید ماسک خواهران نرجس خاتون (س) به نام شهیده سال صدیقه رودباری در رفسنجان راه‌اندازی شد
به گزارش خبر گزاری بسیج از کرمان؛ مسئول روابط‌عمومی سپاه ناحیه رفسنجان گفت: کارگاه جهادی تولید ماسک خواهران نرجس خاتون (س) به نام شهیده سال صدیقه رودباری در رفسنجان راه‌اندازی شد؛ مهدی شجاع‌الدینی در گفت‌وگو با خبرنگاربسیج نیوز در رفسنجان اظهار داشت: به همت تعدادی از اعضای شورای حوزه بسیج خواهران نرجس خاتون (س) و با همکاری حوزه برادران امام علی (ع)، کارگاه ماسک در محل نمازخانه حوزه با به‌کارگیری ۴ چرخ خیاطی و ۹ نفر از شورای حوزه و ظرفیت تولید روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ عدد ماسک بهداشتی که پارچه‌های آن توسط بسیج سازندگی ناحیه سپاه رفسنجان تهیه و مورد تایید معاونت غذا و دارو است، راه‌اندازی شد.
وی بیان داشت: بازدید و صدور مجوز از طرف معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان جهت راه‌اندازی کارگاه ماسک از قبل نیز انجام شده است.

شجاع‌الدینی تصریح کرد: این کارگاه جهادی با حضور شاهرخی فرمانده ناحیه رفسنجان و فرمانده حوزه امام علی (ع)  به نام شهیده سال (صدیقه رودباری) نامگذاری شد.
 وارشی فرمانده حوزه نرجس خاتون (س) با تقدیر از همکاری و کمک خیریه خیران گمنام و زحمات اعضای شورا ابراز امیدواری کرد که در زمینه تولید ماسک بتوانیم بخشی هرچند محدود برای برآورده کردن نیاز‌های مردم را محقق سازیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید