۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:31
کد خبر : 9234906
۰۶:۵۸

۱۳۹۹/۰۲/۰۴
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیکشهر گفت:

همت جهادی 10 بانوی بسیجی در تولید ماسک

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیکشهر گفت: 10 نفر از خواهران جهادگر بسیجی شهرستان نیکشهر در راستای مقابله با ویروس کرونا روزانه 500 عدد ماسک تولید و رایگان در بین مردم توزیع می کنند.
به گزارش خبرنگار بسیج از نیکشهر، سرهنگ پاسدار علی اکبر صفوی، فرمانده سپاه نیکشهر  از کارگاه تولید ماسک حوزه  مقاومت بسیج خواهران که در اداره  اداره فنی و حرفه ای شهرستان نیکشهر  راه اندازی شده است، بازدید کرد.
 
 سرهنگ پاسدار علی اکبر صفوی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نیکشهر در این بازدید گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در استان و کشور و نیاز مبرم به تولید ماسک جهت مقابله با این ویروس منحوس حوزه مقاومت بسیج کوثر خواهران ناحیه با همکاری اداره فنی و حرفه‌ای شهرستان اقدام به تولید ماسک کرده است.

وی افزود: این کارگاه که با ظرفیت تولید روزانه تعداد ۵۰۰ عدد ماسک توسط ده نفر ازخواهران بسیجی دوخته وآماده می شود به صورت رایگان در مناطق کم برخوردار شهرستان نیکشهر توزیع می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید