۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:35
کد خبر : 9235037
۰۳:۰۱

۱۳۹۹/۰۲/۰۵
به همت سپاه و خیرین

آغاز رزمایش بزرگ همدلی و کمک مومنانه ویژه ماه رمضان در قم

آیین افتتاحیه اولین مرحله رزمایش بزرگ همدلی و کمک مومنانه ویژه ماه مبارک رمضان در مصلی قدس قم برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، سردار سید محمد تقی شاهچراغی فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) استان قم در مراسم افتتاح اولین مرحله از رزمایش همدلی و کمک مومنانه ویژه ماه مبارک رمضان گفت: پس از فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص مواسات و کمک مومنانه با نگاه ویژه ایشان به ماه مبارک رمضان، مرحله اول این رزمایش با تمرکز بر این ماه، با کمک مردم و استفاده از ظرفیت همه نهاد‌ها، جهادگران و بسیجان در مصلی قدس قم آغاز شد.

وی با اشاره به بستر موجود و روحیه کمک رسانی مردم گفت::تاکنون کمک رسانی به صورت مستمر انجام شده، اما این مرحله با محوریت ماه مبارک رمضان در حال اجراست.

سردار شاهچراغی در ادامه گفت:در این مرحله از رزمایش ۲۵ هزار سبد کالا تا نیمه ماه مبارک رمضان با محوریت مساجد و با همکاری بسیجیان و گروه‌های جهادی در میان خانواده‌های بی بضاعت و آسیب‌دیده بر اثر شیوع ویروس کرونا توزیع خواهد شد.

وی همچنین گفت: تا پایان ماه مبارک رمضان در مجموع ۳۷ هزار بسته معیشتی در میان خانواده‌های نیازمند توزیع خواهد شد که تعداد ۱۰ هزار بسته آن به ارزش هرکدام ۳۰۰ هزار تومان به‌همت سازمان سپاه تهیه و مابقی آن توسط مردم، هیئت‌های مذهبی و دیگر اقشار تهیه گردیده است.

فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب علیه السلام با اشاره به نحوه توزیع این کمک‌ها گفت:استان قم به ۵۷ محله تقسیم بندی شده است و با تشکیل شورای محله و استفاده از ظرفیت پایگاه‌های بسیج، این بسته‌ها با حفظ کرامت و شأن خانواده‌های نیازمند در بین آن‌ها توزیع خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات حوزه معنویت با توجه به ماه مبارک رمضان گفت: این اقدام توسط طلبه‌های جوان و روحانیون شروع شده و نیاز مندی مردم در خصوص پاسخگویی به مسائل شرعی و آرامش معنوی را تامین خواهد کرد.

سردار شاهچراغی همچنین از اجرای رزمایش مواسات و کمک مومنانه ابراز امیدواری کرد و افزود: این رزمایش در سراسر کشور در حال اجراست و انشالله به زودی از بار مشکلات نیازمندان کاسته شود.
 
انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید