۳۱ / خرداد / ۱۴۰۵ - 21 June 2026
08:46
کد خبر : 9235049
۱۹:۱۲

۱۳۹۹/۰۲/۰۴
با حضور مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه و جانشین سپاه شاهرود،

نشست هم اندیشی مواسات و کمک مومنانه در حوزه علمیه خواهران امام صادق (ع) شاهرود+ تصاویر

نشست هم اندیشی با موضوع مواسات و همدلی و کمک مومنانه با حضور مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه و جانشین سپاه ناحیه شاهرود، مسئول حوزه بسیج اساتید، طلاب و روحانیون شهید مطهری و مؤسس حوزه علمیه خواهران امام صادق (ع) برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، نشست هم اندیشی با موضوع مواسات و همدلی و کمک مومنانه بین ارگان‌ها در مدرسه علمیه خواهران امام جعفر صادق (ع) شاهرود به منظور بهبود روند فعالیت‌ها و رسیدگی بیشتر به نیازمندان در ماه مبارک رمضان، با حضور مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه و جانشین و معاونت عملیات سپاه ناحیه شاهرود، مسئول حوزه بسیج اساتید، طلاب و روحانیون شهید مطهری و مؤسس حوزه علمیه خواهران امام صادق (ع) برگزار شد.
در این نشست حجت الاسلام اشرفی تاکید کرد: هر کجا که ملت ما و نظام مقدس ما احتیاج به حضور و کمک داشته باشد وظیفه ماست که در آنجا باشیم چه در سنگر بحث ودرس وچه اکنون در سنگر جهاد بهداشتی.
حجت‌الاسلام عیسی سلیمانی مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه ناحیه نیز با تقدیر و تشکر از فعالیت‌های جهادی خواهران طلبه بسیجی در مقابله با کرونا این اقدامات را جهادی مقدس عنوان کرد که اگر و پاداش آن نزد خداوند محفوظ است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید