۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
09:02
کد خبر : 9235740
۱۰:۲۶

۱۳۹۹/۰۲/۰۷
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه ناحیه امام هادی (ع) در گفتگو با «بسیج»؛

کمک به نیازمندان در ماه مبارک رمضان پررنگ تر از هر زمانی باشد

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه ناحیه امام هادی (ع) ماه رمضان را ماه فرصت ها برای قرائت قرآن و تصفیه روح و جسم عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، حجت الاسلام دهفولی در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج ضمن تبریک ماه پرخیرو برکت رمضان و با تاکید بر لزوم بهره برداری از معنویات ماه مبارک، اظهار داشت: ماه مبارک رمضان سرشار از فیوضات و برکات می باشد، باید تلاش کنیم ضمن بهره از فیوضات این ماه در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری گام برداریم.

کمک به نیازمندان در ماه مبارک رمضان پررنگ تر از هر زمانی باشد

وی با بیان فضیلت شب اول این ماه، افزود: اگر انسان شب و روز اول این ماه مبارک را درک کند، درهای رحمت الهی به روی او گشوده خواهد شد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه درناحیه امام هادی(ع) با تاکید بر لزوم دستگیری از مستمندان و نیازمندان در این ماه مبارک، تصریح کرد: مومنان باید تلاش کنند تا از احوالات نیازمندان و اقشار محروم در سطح شهر جویا شده و نیاز‌های معیشتی آن‌ها را تامین کنند.

وی کمک و همدلی به نیازمندان و اقشار کم درآمد را نزد خدا با اجر و ثواب زیاد دانست، عنوان کرد: ماه مبارک رمضان برای همه افراد، بهترین فرصت در راستای خودسازی است.

حجت الاسلام دهفولی در پایان با بیان برنامه‌های فرهنگی و معنوی ماه مبارک رمضان در ناحیه امام هادی(ع) برگزار می‌شود، خاطر نشان کرد: در راستای بهره‌گیری بیشتر از ماه مبارک رمضان، جلسات تفسیر قران کریم ومحافل انس باقرآن و غیره امسال باشرایط خاص برگزار می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید