۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:49
کد خبر : 9235872
۱۴:۴۶

۱۳۹۹/۰۲/۰۷

تولید ۱۳۰۰۰ ماسک چهار و پنج لایه در کانون ملی شهید بهشتی شاهرود+ تصاویر

مدیر کارگاه تولید ماسک کانون ملی شهید بهشتی شاهرود افزود: تاکنون نزدیک ۱۳۰۰۰ ماسک چهار و پنج لایه تولید و تحویل مراکز مختلف شده است.

خانم شهریانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در شاهرود با اشاره به تولید ماسک در کارگاه کانون ملی شهید بهشتی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان شاهرود از آغاز شیوع ویروس کرونا در سطح کشور و شهرستان شاهرود اظهار کرد: در حال حاظر بهترین وبا کیفیت‌ترین ماسک تولیدی در شاهرود در این کارگاه طراحی و برش و دوخته می‌شود.

مدیر کارگاه تولید ماسک کانون ملی شهید بهشتی شاهرود افزود: تاکنون نزدیک ۱۳۰۰۰ ماسک چهار و پنج لایه تولید و تحویل مراکز مختلف شده است.
وی گفت: این کارگاه با رعایت استاندارد‌های مختلف طراحی و دوخت و نکات مهم استریل و بهداشت پرسنل و وسایل و فضای فیزیکی تمام تلاش خود را در جهت خدمت صادقانه در جهت حمایت سلامت جامعه نموده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید