۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:27
کد خبر : 9236123
۱۲:۱۵

۱۳۹۹/۰۲/۰۸
نماینده ولی فقیه در استان قزوین

مساجد، قویترین تشکیلات مردمی هستند

آیت اله عابدینی گفت: قویترین تشکیلات مردمی ما، مساجد هستند که در دنیا بی نظیر است و این سیستم امامت و امت از ویژگی های جدی موفقیت مردم ما در عرصه های اجتماعی است.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، آیت اله عابدینی نماینده ولی فقیه در استان قزوین در مراسم رزمایش ضیافت همدلی اوقاف و امور خیریه استان قزوین با محوریت قرارگاه مواسات و همدلی مومنانه استان قزوین که با حضور مسوولان استانی در صحن امامزاده حسین(ع) برگزار شد با اشاره به ویژگی های مواساتی ما شیعیان و محبان اهل بیت با سایر دنیا بیان کرد: در دیدگاه و نگاه ما کمک کردن، به میدان مواسات آمدن، به خدمت نیازمندان رسیدن این است که ما بین دنیا و آخرت، عبادت و معیشت و بین دین و زندگی فرق نمی گذاریم و اینها همه وابسته به هم هستند.

وی با اشاره به اهمیت پرداخت خمس و زکات گفت: اگر مالی در زندگی داشته باشیم که خمس و زکات آن پرداخت نشده باشد، نمازمان باطل است.

آیت اله عابدینی با اشاره به آیات سوره حدید اظهار کرد: از طرفی بنای ما بر این است به سمت جامعه ای برویم که عدالت در جامعه برقرار شود. همه پیغمبران آمدند و کتاب های آسمانی نازل شد تا همه مردم و انسان ها برای قسط و عدل قیام کنند و مردم، خودشان خواهان عدل و قسط باشند و یکی از نشانه های جامعه مهدوی این است که کارش به جایی می رسد که عدالت، فقر را از بین می برد.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین عنوان کرد: تفاوت سوم، موضوع امامت و رهبری است. ما در تمام امور، رهبر و امام داریم. اگر مسوولین ما بدون امام و بی هماهنگی به میدان بیایند نتیجه نمی گیرند.

وی افزود: قویترین تشکیلات مردمی ما، مساجد هستند که در دنیا بی نظیر است و این سیستم امامت و امت از ویژگی های جدی موفقیت مردم ما در عرصه های اجتماعی است.

خطیب جمعه قزوین با اشاره به سوره بقره اضافه کرد: کتاب قرآن برای اهل تقواست که نماز را اقامه کرده، زکات می دهند و از آنچه خدا به آنها بخشیده انفاق می کنند. این آیه در مورد رسیدگی به نیازمندان و بیماران با ما سخن می گوید و کسانی که اموال خود را در راه خدا انفاق می کنند مثال کسی است که دانه ای را در خاک می کارند و این دانه هفت خوشه و هر خوشه به صد دانه تبدیل می شود و مفهوم این امر یعنی امر خیر پربرکت می شود.

آیت اله عابدینی تصریح کرد: در ادامه این آیات آمده آنچه را که انفاق می کنید، فقرایی هستند که در گرفتاری بوده و آبروی اجتماعی آنها مانع طلب کمک طلبیدن می شود، باید توجه ویژه به آنها شود.

وی ادامه داد: خداوند در مال شما یک حق مشخص تعریف شده برای نیازمندان قرار داده که اگر به صاحبش نرسانید در عدالت خداوند دقت نکرده اید و اینها تفاوت های اساسی نگاه دینی ماست.

خطیب جمعه قزوین بیان کرد: قرار بر این است مرکز نمازهای جمعه قرارگاه معنوی و فرهنگی شهرها شود و از این پس با جدیت دنبال می شود و مکان های نماز جمعه و مساجد مکان های بشود که دیگر به سختی بتوان نیازمندی در جامعه یافت.

آیت اله عابدینی با اشاره به دعاهای ماه رمضان گفت: نگاه ما این است هیچ گرسنه ای به طور جامع در هر زمینه ای در جامعه وجود نداشته باشد و اینها ایده آل های دینی ما هستند که با رهنمون های رهبر جامعه، اجرایی خواهیم ساخت.

 

1010/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید