جانشین سپاه الغدیر خبر داد
آغاز رزمایش مشترک گام دوم فاصله گذاری هوشمند در یزد
جانشین سپاه الغدیر یزد با اشاره به آمادگی کامل قرارگاه پدافند زیستی استان برای مقابله با شیوع کرونا گفت: رزمایش مشترک گام دوم فاصله گذاری هوشمند با مشارکت ۴۵۰ بسیجی در تمام شهرستانهای استان یزد آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، سرهنگ «حسین زارع کمالی» در حاشیه رزمایش مشترک فاصله گذاری هوشمند، اظهار کرد: مقابله همه جانبه با شیوع ویروس کرونا از جمله مهمترین اهداف برگزاری این رزمایش مشترک بین بسیجیان سپاه الغدیر و دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی در سطح شهرستانهای استان یزد است.
وی افزود: در این رزمایش ۴۵۰ بسیجی از نواحی مختلف استان کارشناسان مراکز بهداشت و درمان علوم پزشکی یزد را همراهی کرده و تا ریشهکن کردن کامل ویروس کرونا مأموریت خود را ادامه میدهند.
جانشین سپاه الغدیر استان یزد در ادامه با بیان اینکه ۱۲۰ تیم بازرسی در قالب این رزمایش مأموریت نظارت وکنترل پروتکلهای بهداشتی را در صنوف مختلف به عهده دارند، گفت: قرارگاه پدافند زیستی سپاه الغدیر با تمام ظرفیت در خدمت سلامتی مردم استان است.
سرهنگ زارع کمالی برگزاری این رزمایش مشترک را اجرای مصوبات ستاد استانی مقابله با شیوع کرونا در یزد دانست و بیان کرد: برخورد قانونی با هرگونه تخلف بهداشتی از جمله مأموریتهای تعیین شده برای این رزمایش مشترک است.
وی در پایان اکیپهای گشتی در رزمایش مشترک فاصله گذاری هوشمند را سفیران سلامت عنوان و خاطرنشان کرد: مهمترین هدف از برگزاری این مهم تأمین سلامت اجتماعی برای شهروندان یزدی است.
انتهای پیام