۰۵ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 25 April 2025
02:13
کد خبر : 9236239
۱۹:۲۵

۱۳۹۹/۰۲/۰۸

شهرستان شاهرود از لحاظ شیوع ویروس کرونا در شرایط قرمز

فرماندار ویژه شهرستان شاهرود گفت: ستاد مبارزه با کرونا شهرستان های کشور را به شرایط قرمز، زرد و سفید تفکیک کرده است که شهرستان شاهرود بر اساس آمار دانشگاه علوم پزشکی در شرایط قرمز قرار دارد.
شهرستان شاهرود از لحاظ شیوع ویروس کرونا در شرایط قرمزبه گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، نادر فخری در نشست مشترک شورای فرهنگ عمومی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان شاهرود در سالن ولایت فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: ستاد مبارزه با کرونا شهرستان‌های کشور را به شرایط قرمز، زرد و سفید تفکیک کرده است که شهرستان شاهرود بر اساس آمار دانشگاه علوم پزشکی در شرایط قرمز قرار دارد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود با بیان اینکه برای هر سطح تصمیم گیری‌های خاصی برای محدودیت و فاصله گذاری‌ها در نظر گرفته شده، افزود: با تلاش کادر درمان و شهروندان امیدواریم در شرایط زرد و سفید قرار گیریم.
وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های کسبی که ریسک پایین و متوسطی داشتند، آغاز شده است، تصریح کرد: تصمیم گیری درباره برخی از فعالیت‌ها از جمله شروع به کار دانشگاه‌ها و مدارس و مساجد با ستاد مبارزه با کرونا کشور است.
فرماندار شاهرود موفقیت در رزمایش کمک مومنانه در شهرستان شاهرود را نتیجه همدلی و هم افزایی مردم و مسوولان خواند و افزود: این رزمایش برای جبران بخشی از نیازمندی‌های اقشار آسیب دیده از کرونا انجام شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید