۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:50
کد خبر : 9236360
۱۲:۵۰

۱۳۹۹/۰۲/۱۰
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی:

توزیع بیش از 14 هزار بسته معیشتی در مرحله نخست رزمایش" کمک مومنانه"

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: از ابتدای رزمایش کمک مومنانه تاکنون 14 هزار و 343 بسته معیشتی در سطح استان توزیع شده که شش هزار و 450 بسته توسط سازمان بسیج مستضعفین و سپاه و مابقی توسط خیرین، کمک‌های مردمی و دیگر نهادها در استان تهیه شده است.

به گزارش سرویس بسیج سازندگی خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی مهدی هنری مسئول سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همزمان با آغاز رزمایش سراسری مواسات و کمک مومنانه در استان، کار شناسایی خانواده های آسیب دیده از بیماری کرونا با محوریت پایگاه‌های بسیج، مساجد با همکاری اتحادیه ها، اصناف، و همه اقشار بسیج انجام و لیست نهایی پس از استعلام و هماهنگی با کمیته امداد امام (ره) تهیه شد.

 وی با بیان اینکه جمع آوری کمک های مردمی همچنان ادامه دارد، گفت: از ابتدای رزمایش کمک مومنانه تاکنون در سطح استان بیش از 270 میلیون تومان کمک نقدی جمع آوری شده است و همچنین ارزش ریالی کمک‌های غیرنقدی جمع‌آوری شده تاکنون بالغ بر یک میلیارد و 400 میلیون تومان می باشد.

 دبیر رزمایش کمک مومنانه سپاه انصار الرضا (ع) خراسان جنوبی افزود: تاکنون 14 هزار و 343 بسته معیشتی در سطح استان توزیع شده که شش هزار و 450 بسته مربوط به سازمان بسیج مستضعفین و ستاد کل سپاه بوده و مابقی توسط خیرین، کمک‌های مردمی و دیگر نهادها در استان تامین شده است.

 مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی ادامه داد: بیش از دو هزار و 100  نفر از جهادگران و بسیجیان در بیش از 480 پایگاه بسیج در شناساییی افراد و اجرای این رزمایش فعالیت داشتند.

دبیر رزمایش کمک مومنانه سپاه انصار الرضا(ع) استان خاطر نشان کرد: مرحله بعدی رزمایش در نیمه ماه مبارک رمضان در شب میلاد امام حسن مجتبی (علیه السلام) و مرحله بعد در اواخر ماه رمضان انجام خواهد شد.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید